hahah istiyorum elenmesini ama şarkılarını şuana akdar sevdim malesefAz önce ki mesajda gülücük koymayi unutmusum onun yerine koyayim simdiher hafta Gülsen elensin deyip de iyi puan vermen gözümden kacmiyor tesekkürler
hahah istiyorum elenmesini ama şarkılarını şuana akdar sevdim malesefAz önce ki mesajda gülücük koymayi unutmusum onun yerine koyayim simdiher hafta Gülsen elensin deyip de iyi puan vermen gözümden kacmiyor tesekkürler
@sokak sanati beğenmedim.
önemli değil cnm haftaya telafi edersinBu arada bugün oy gönderecektim ama sinemaya gittiğim ve ardından internet yavaşladığı için kullanamadım ama gelecek hafta kesin kullanacağım. Kusura bakma.@Çiğdem-
hangi oyuna sinirlerdin yine@vadikızı yine berbat oyların. Nerenle dinliyorsun sen şarkı anlamıyorum ki. Ama kulak değil o kesin.
@sokak sanati teşekkür ettik niye diss atıyon. ss
Erkini düşürmüşsün onu diyorumönemli değil cnm haftaya telafi edersin
@Forumdash tam puan verdim burcu sezene ne düşmesi ayol
hangi oyuna sinirlerdin yine
Bundan sonra daha cok seveceksinhahah istiyorum elenmesini ama şarkılarını şuana akdar sevdim malesef
erkin ilk 2 haftaya göre düşüktü napayım cnm @Tolstoyevski dünden beridir davullarını topluyor mesalaErkini düşürmüşsün onu diyorumSezenle burcuya bende yüksek verdim diyorum.
model konusunda çok haklısın pihanni neysede modelin söylediği şarkıya düşük veren çarpılır ayol kırgın çiçeklerden meralde söylemiştiModel ve Pinhani çok düşük. Model tam almalı bu hafta. Resmen gasp bu müziğe.s.s @Çiğdem-
ıyyy sana daha iyi puan vermemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?