Benim Albümüm 3.Sezon / 1.Hafta Oylama Başladı

Gülsen'in her sarkisi cok güzel zaten ama baska özellikleriyle ön plana cikmadigi icin fazla konusulmuyor konusulmasinda zaten sarkilariyla konusulmasi ona yeter fazlasina gerek yok ama digerleri hep baska özellikleriyle konusuluyorlar sonrada ben sarkiciyim diyorlar

Katılıyorum aslında tüm şarkıları çok iyi ama bence gel çarem bir başka güzel ve doğal bir şarkı
tabiki albümlerinin tamamıda iyi

buda güzel şarkı ama benim slowda favorim görev bence o şarkının hakkı yeniyor az izlenme sayısı almış ama en kaliteli yorumlarda o şarkıya yapılmış onuda belirtmek lazım

buda güzel şarkı ama benim slowda favorim görev bence o şarkının hakkı yeniyor az izlenme sayısı almış ama en kaliteli yorumlarda o şarkıya yapılmış onuda belirtmek lazım
Şöyle ortalama izlenmeyle başlayayım dedim
Eskidiği için mor'la açılış yapayım dedim ama şarkı hit oldu
Vazgeçtim
En guvendiğim şarkılara kadar kalırım inş

Şöyle ortalama izlenmeyle başlayayım dedim
Eskidiği için mor'la açılış yapayım dedim ama şarkı hit oldu
Vazgeçtim
En guvendiğim şarkılara kadar kalırım inş
hahah aa sen benim beğenmediğime bakma mor final haftalarına kalmalı

@Çiğdem- oylamayı bugün başlatmayı düşünüyor musun

birazdan gelecek 17:00 zaten süresi daha yarım saat var

şutlanan bir arkadaşımız oldu 5-7-8 haftalar 2 eleme olacak onuda belirticez birazdan
Morgül zaten her türlü elenecekti ilk haftadan, şutlaman iyi olmuş.
İlk hafta herkesin elenme stresi olacak böylelikle.

Son Oy Gönderme Tarihi : 11 Eylül Pazar 22:00

Recap sıralaması şarkı gönderme sırasına göre yapılmıştır . Video ilk sayfada en alt kısımda'dır.

Yarışmadan Önemli Notlar
Yılmaz Morgül @EFE UYSAL yoğun olduğu için bu aralar çekilmiştir sayımız 14 e düştü 3 tane 2 elememiz olucak 5 , 7, 8 haftalarda ayrıca Sezen Aksu Düş Bahçeleri albümüyle yarışma kararı almıştır Merve Özbey 9 şarkısı olduğundan bu haftaki şarkısını ekleme yapmıştır . Hande Yener teliften dolayı full videosu eklenmiştir onada yanına yazdım Recap 0:00-1:10 diye

Oylama başladı herkese başarılar

@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD

Son düzenleme:
Gülsen'e iyi puanlarinizi bekliyorum

Yılmaz Morgül e gülmekten oy veremezdim zaten bu iyi oldu

İlkkez yarişiyorum oy verenlerin hepsine teşekkürler