Herkese merhabalar öncelikle malum bayram haftasına girdik ben yine şartları zorlamayı düşünüyordum ama salı hiç olmucam nette köyde olucaz çarşambada akşama geliriz eve bilmem saat kaçta perşembede amerikadan halamlar gelicekmiş bayramın 3.gününe durumuma güvenemedim şimdi bu yoğunlukta çokta zorlamaya gerek yok sanırım yarıda kalırsak daha ayıp olur bayram tatiline bizde giriyoruz ve juriler özellikle 3 yarışmaya sürekli oy vermekten bunaldıklarını hep söylüyorlardı şimdi biraz nefes alsınlar bayramdada bunaltmayalım madem zaten 1 hafta sonra final haftaları başlıyor bu mola her bakımdan iyi gelicek yine vaktim olsa zorlardım ama yoğun olucaz malesef herkese iyi bayramlar şimdiden
Puan Durumu
1 Barış Akarsu 141
2 Katy Perry 130
3 Murat Boz 114
4 Yalın 110
5 Kıvırcık Ali 106
6 Haluk Levent 96
7 Aşkın Nur Yengi 85
8 Zara 73
Barış Akarsu 3 Puan
Katy Perry 2 Puan
Murat Boz 1 Puan
Zara avuntu albümü @turkuazz elendi
@destere @yatutarsa @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113
Son düzenleme: