Benim Albümüm 2.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

Herkese merhabalar. Geçen hafta Neye Yarar isimli türkümüzle 3.olmuştuk ve iyi bir motivasyon verdi bu da bana. Bu hafta da yine gönülleri titretecek bir türküyle 'Laz Eminem' ile geliyoruz. Başarımızı sürdüreceğimizi umuyorum. Umarım beğenirsiniz.

@tolgab @Bully @Yiğitt @DarkLeqenD @MayısKralı @Tolstoyevski @OzaN @xemrexxx @Billy Kane @turkuazz @S.G.A.T. @soo @destere @Harunnn60 @GunesinOglu @cevaa @EFE UYSAL @yatutarsa @Ahmad @EnveR @Aserat @yigit_00 @MEnes @Felon @Doğu @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @eskici @BesaleT @Titanium @Forumdash @gözlemci @Mr.At @ozgur2113 @MasacRE- @vadikızı @Çiğdem-

demek gönülleri titretecek kadar rüşvet verdin

Geçen hafta slow bir şarkı olan By The Grace Of God ile giriş yapmıştık. O şarkı için destek veren herkese teşekkürler.

Bu hafta ritmimizi arttırıyoruz ve albümün sevilen hareketli şarkılarından olan "International Smile" şarkımız. Umarım sizler de seversiniz.

@tolgab @Bully @Yiğitt @DarkLeqenD @MayısKralı @Tolstoyevski @denizz19 @xemrexxx @Billy Kane @turkuazz @S.G.A.T. @soo @destere @Harunnn60 @GunesinOglu @cevaa @EFE UYSAL @yatutarsa @Ahmad @EnveR @Aserat @yigit_00 @MEnes @Felon @Doğu @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @eskici @BesaleT @Titanium @Forumdash @gözlemci @Mr.At @ozgur2113 @MasacRE- @vadikızı @Çiğdem-

video görünmüyor adminim

Geçtiğimiz hafta oy kullanamadığım için özür dilerim

evet son tarih yarın akşam 22:00 -5 bile almanın bedeli olduğunu billy kanenin final puanı kaçırmasıyla gördük ona göre herkes yollasın
@S.G.A.T. devamlılık sorunu var bir geliyor daha gelmiyor yarın şarkısını göndermezse teomanı diskalife edicem gibi öyle bir durumda 2 tane 2 eleme olur 7 ve 8.haftalarda onu oylama başlarken kesinleştiririm

8 kişi şarkısını gönderenler @denizz19 @Tolstoyevski @Bully @Billy Kane @OzaN @DarkLeqenD @MayısKralı @soo

5 kişi şarkısını göndermeyenler @xemrexxx @Yiğitt @turkuazz @S.G.A.T. @tolgab

Sennnde yine şarkısını gönderiyor @S.G.A.T. sahnesini 2 haftadır ben seçiyorum.
Diskalifiyede etmek istemedim 2. sezonda ettiğim için ama 3. haftada olursa artık öyle bir şey olabilir yine.

1.hafta sonuçlarına ne diyorsun @Harunnn60

Puan Durumu
1 Barış Akarsu 291
2 Haluk Levent 287
3 Kıvırcık Ali 220
4 Rihanna ft Eminem 216 -5 cezası eklendi
5 Aşkın Nur Yengi 211
6 Murat Boz 196
7 Yalın 195
8 Zara 183
9 Katy Perry 167
10 Teoman 165 -15 cezası eklendi
11 Berkay 154
12 Demet Akalın 151
13 Calvin Harris ft Tinashe 144
14 Bengü 111

Çiğdem sana Calvin Harris düşük alır dedim sen yok nasıl yüksek vermezsin ona demiştin bak haklı çıktım.

Katy iyi gitmiş bence.
İleride daha da açılır.