Benim Albümüm 2.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

Çiğdem

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060
proxy.php

Son Şarkı Gönderme Tarihi 15 Haziran Çarşamba 22:00
Herkese 2.haftadan merhabalar 1.haftamızda @vadikızı Bengü - İki Melek Albümüne veda ederek başladık. Bu hafta neler olucak bakalım :Z

Final Puanı Alanlar
Barış Akarsu - Ayrılık Zamansız Gelir Albümü 3 Puan
Haluk Levent - Annemin Türküleri Albümü 2 Puan
Kıvırcık Ali - Hepimize Yeter Dünya Albümü 1 Puan

Yarışmacılar
1- @tolgab Demet Akalın - Kusursuz 19 Albümü
2- @Bully Yalın - Bir Bakmışsın Albümü
3- @Yiğitt Berkay - Benim Hikayem Albümü
4- @DarkLeqenD Calvin Harris - Motion Albümü
5- @MayısKralı Murat Boz - Şans Albümü
6- @Tolstoyevski Haluk Levent - Annemin Türküleri
7- @OzaN Katy Perry - Prism Albümü
8- @xemrexxx Barış Akarsu - Ayrılık Zamansız Gelir albümü
9- @denizz19 Kıvırcık Ali - Hepimize Yeter Dünya
10- @Billy Kane Rihanna - Lound Albümü
11- @turkuazz Zara Avuntu Albümü
12- @S.G.A.T. Teoman - Gönülçelen Albümü
13- @soo Aşkın Nur Yengi - Sevgiliye Albümü

@Juriler
Juri Başkanı @destere
@Harunnn60
@GunesinOglu
@cevaa
@EFE UYSAL
@yatutarsa
@Ahmad
@EnveR
@Aserat
@yigit_00
@Doğu
@MEnes
@Felon
@eskici
@Maskeli Fedai
@cookies
@emree-29
@BesaleT
@Titanium
@Forumdash
@gözlemci
@ozgur2113
@Mr.At

@MasacRE-
@vadikızı

Elenen Yarışmacılar
1. hafta @vadikızı Bengü - İki Melek - Albümü

Yarışma Hakkında Bilgiler
1- 10 hafta sürücek, 5-7-8 haftalarda 2 eleme oynanacak.
2-Recap süreleri isteyen 60 saniye isteyen 90 saniye ayarlayabilicek
3- Şarkısını geç gönderen -5 puan oylarını göndermeyen -15 puan alıcaktır

17 Haziran Cuma 23:00 Son Oy Gönderme Süresi
1 Carvin Harris ft Gwen Stefani - Together
2 Barış Akarsu - Allahım Güç Ver Bana
3 Yalın - Eyvahlar Olsun
4 Berkay - İki Kişiden Biri
5 Rihanna - Cheers Drink To That
6 Teoman - Gönülçelen
7 Zara - Kızılkaya
8 Murat Boz - Hatun Yıkılır
9 Kıvırcık Ali - Laz Eminem
10 Katy Perry - International Smile
11 Haluk Levent - Haydar
12 Demet Akalın Sana Değer
13 Aşkın Nur Yengi ve Harun Kolçak - Bile Bile
2.Haftanın sunucuları 1.sezonun Yarı finalisti Tarkan ve Çeyrek finalistlerinden Sezen Aksu
fft99_mf6728076.Jpeg

basliksiz-1-1453108284.jpg

http://@destere @yatutarsa @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113

Son düzenleme:
Bu hafta kader haftam :X Bütün ihtimalleri değerlendirdim.(zaten 2 ihtimal var elenmek ve elenmemek :A ) Ya bir hafta daha iddiasız gelip elenme riskini yaşayacam ya da güzel şarkılara başlayıp gidebildiğim yere kadar gidicem :) Hemen bir iddiasız bir iddialı şarkımı paylaşayım.
(İddialı)
(İddiasız demeyeyim de forum sevmez)
@Çiğdem- @destere @yatutarsa @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113

Bu hafta kader haftam :X Bütün ihtimalleri değerlendirdim.(zaten 2 ihtimal var elenmek ve elenmemek :A ) Ya bir hafta daha iddiasız gelip elenme riskini yaşayacam ya da güzel şarkılara başlayıp gidebildiğim yere kadar gidicem :) Hemen bir iddiasız bir iddialı şarkımı paylaşayım.
(İddialı)
(İddiasız demeyeyim de forum sevmez)
@Çiğdem- @destere @yatutarsa @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113
ayolll türk şarkıcılar bile streteji yapmıyorken senin yabancıyla streteji yapman tuhaf bence iyileri koyup gidebildiğin kadar git şampiyonluk şansın yok sonucta nekadar kalabilrisen yarışmada okadar iyi bence :F

ayolll türk şarkıcılar bile streteji yapmıyorken senin yabancıyla streteji yapman tuhaf bence iyileri koyup gidebildiğin kadar git şampiyonluk şansın yok sonucta nekadar kalabilrisen yarışmada okadar iyi bence :F
Yav şapşik ben sana ne diyom 8 şarkım iddialı güzel tam puanlık :A Ama öyle bi forumdayız ki Anormallikten geçilmiyor :A ve yine öyle bi forumdayız ki şu 8 şarkımı bile beğenmeyen
olur :A bence benim strateji yapmam kadar normal bişey yok :F ama gel gör ki forum elverişli değil :F

Yav şapşik ben sana ne diyom 8 şarkım iddialı güzel tam puanlık :A Ama öyle bi forumdayız ki Anormallikten geçilmiyor :A ve yine öyle bi forumdayız ki şu 8 şarkımı bile beğenmeyen
olur :A bence benim strateji yapmam kadar normal bişey yok :F ama gel gör ki forum elverişli değil :F
o düşük şarkını finale koy o halde amacın final olsun en azından yada çeyrek finale çıkman bile büyük başarı olur :F

o düşük şarkını finale koy o halde amacın final olsun en azından yada çeyrek finale çıkman bile büyük başarı olur :F
aynen o değerlendirdiğim ihtimallerden biri de bu :F kaldım diyelim finale ama şarkım güzel değil elenir giderim :F :F 2.haftadan elenmekten iyidir :A

aynen o değerlendirdiğim ihtimallerden biri de bu :F kaldım diyelim finale ama şarkım güzel değil elenir giderim :F :F 2.haftadan elenmekten iyidir :A
ayy sen derece yapta önemli olan o bence düşükleri sona sakla iyilerden git işte yoksa bu hafta şurlanırsın görürsün vlla :F