tebrikler bizden bir adet semih kazandınBeklemiyordum derken düzenli sana tam puan veriyor zaten.
tebrikler bizden bir adet semih kazandınBeklemiyordum derken düzenli sana tam puan veriyor zaten.
Doğru karar hadi aç konumu da tebrikleri kabul edeyimevet yalını şampiyon ilan edecem birazdan yarışma bitti @Bully
Kısmetimiz buraya kadarmış evet seçmeyeceğim.Ay Katy Perry'e 1 puanla geçilmişiz gel de sinirlenme şimdi. ss Neyse tebrikler @OzaN çok sevindim senin adına yarı finalde başarılar.
@denizz19 kardeşim geçmiş olsun çok iyi geldin bence buralarda kadar, Kıvırcık Ali'yi iyi bir biçimde temsil ettin.All-Star'da yarışma hakkı kazandırdın gerçi seçen olacağını sanmıyorum ama olsun
@MayısKralı sana ne yorum yapsam ki şimdi bilemedimBeni bir yarışmada geçme hayallerin yine bir başka bahara kaldı
Aynen iyi geldiğimi düşünüyorum verilen desteklerle.
birde laf ediyordun yarışmamdaki oylamaya
Katy hayalimde ki kadın. Tabi vereceğimBeklemiyordum derken düzenli sana tam puan veriyor zaten.
Yıldızlarda da haftaya zor olacakBu hafta zordu kusura bakma
Bu mesaji yazdim bir kenara
Katynin en sevdigim sarkisi bu o yüzden hic düsünmeden tam puani verdim
Evet zor olacak ama o zorluga ragmen ben sana yüksek verecem galibaYıldızlarda da haftaya zor olacak
Ayy ne safsın ben sana düşük veriyorum sen yüksek.Katynin en sevdigim sarkisi bu o yüzden hic düsünmeden tam puani verdim
Evet zor olacak ama o zorluga ragmen ben sana yüksek verecem galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?