Benim Albümüm 2.Hafta Sonuçları

Çiğdem

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060
proxy.php

1 Tarkan - Karma Albümü 245
2 Mabel Matiz - Gök Nerede Albümü 238
3 Sıla - Konuşmadığımız Şeyler Var Albümü 227
4 Sertab Erener - Rengarenk Albümü 218
5 İrem Derici - Gizli Sevda Albümü 211
6 Gülşen - Bangır Bangır Albümü 209
7 Yıldız Tilbe - Yürü Anca Gidersin Albümü 183
8 Mustafa Ceceli - Es Albümü 182
9 Sezen Aksu - Gülümse Albümü 178
10 Atiye - Soygun Var Albümü 169
11 Pink Floyd - The Wall Albümü 142
12 Deniz Seki - Sözyaşlarım Albümü 128
13 Kenan Doğulu FESTİVAL Albümü 105

Final Puanı Alanlar
Tarkan - Karma 3 puan
Mabel Matiz - Gök Nerede - 2 puan
Sıla - Konuşmadığımız Şeyler Var 1 puan

Elenen
@OzaN Kenan Doğulu - festival albümü yarışmanın en favori albümlerinden birisi 2.haftadan elendi
çok geçmiş olsun :(:(:(

Sunucular
proxy.php

proxy.php

proxy.php

@OzaN @Tolstoyevski @Bully @denizz19 @mrt-06 @xemrexxx @vadikızı @EFE UYSAL @GunesinOglu @MayısKralı @EnveR @Billy Kane @Harunnn60 @destere @Doğu @Berkan Tazegül @MEnes @yigit_00 @Yiğitt @Maskeli Fedai @DarkLeqenD @soo @S.G.A.T. @Aserat @Castei @yatutarsa @tolgab @Felon @Tzira @Titanium @Forumdash @turkuazz @eskici

Son düzenleme:
Bekliyoruz bakalım. Ben de o araya kadar ders çalışayım bari ne yapalım.
sonuçları normalde pazartesi diye açıkladım pazar diye açıklasaydım - puanları verir açıklamaya başlardım 3.haftadan itibaren öyle olucak bu yüzden gelme ihtimalleri olduğu için biraz bekleme kararı aldım 2. ile 3. ü arasında fark çok az ama gelmezselerde bu akşam sonuclara geçecem 22:00 itibariyle 🙂🙂🙂

sonuçları normalde pazartesi diye açıkladım pazar diye açıklasaydım - puanları verir açıklamaya başlardım 3.haftadan itibaren öyle olucak bu yüzden gelme ihtimalleri olduğu için biraz bekleme kararı aldım 2. ile 3. ü arasında fark çok az ama gelmezselerde bu akşam sonuclara geçecem 22:00 itibariyle 🙂🙂🙂
1.benim zaten 2.ve 3.umrumda değil. :A

Bekliyoruz merakla, oy kullanmayan arkadaşlar da kullanabilirler inşallah. :D Deniz'in dediği gibi @xemrexxx totoşu da aktif olmayacak zamanı buldu. :F

Kurallar sabit kalsa keşke. :D

Kurallar sabit kalsa keşke. :D
sabitte cnm ben 3 gün süre vermiştim oy atmayan olur diye pazartesi - puan verme yetkim var ama yeterli oy sayısı oluşmuş şimdi 2 oy için sizi yarın akşama kadar bekletmek istemiyorum banane der pazarteside açıklayabilirdim sizler için erken açıklamaya çalısıyorum
:F:F:F

sabitte cnm ben 3 gün süre vermiştim oy atmayan olur diye pazartesi - puan verme yetkim var ama yeterli oy sayısı oluşmuş şimdi 2 oy için sizi yarın akşama kadar bekletmek istemiyorum banane der pazarteside açıklayabilirdim sizler için erken açıklamaya çalısıyorum
:F:F:F
Anlıyorum.
Şimdi biz kimi bekliyoruz peki? :D Emre'yi mi sadece? :D

Muhteşem Yüzyıl ve Meryem'i kötüle gelir birazdan. :A
benim juri başkanıumda yok @destere pazar akşamı nereye gitti bunlar ayoll:F

1.benim zaten 2.ve 3.umrumda değil. :A
Muhteşem Yüzyıl ve Meryem'i kötüle gelir birazdan. :A
Şimdi 10'a kadar bekliceksek ve kullanmayıp yine - almıcaklarsa bence hiç beklemeye gerek yok açıklada bitsin. :F :F
Bekliyoruz merakla, oy kullanmayan arkadaşlar da kullanabilirler inşallah. :D Deniz'in dediği gibi @xemrexxx totoşu da aktif olmayacak zamanı buldu. :F
burdaysanız açıklamaya başlayayım 2. ve 3. dısında sonuca faydalarıda yok artık kimin şansına ne düşerse onu alır 1 gün beklemekten iyidir :F:F:F

Son düzenleme:
benim juri başkanıumda yok @destere pazar akşamı nereye gitti bunlar ayoll:F

burdaysanız açıklamaya başlayayım 2. ve 3. dısında sonuca faydalarıda yok artık kimin şansına ne düşerse onu alır 1 gün beklemekten iyidir :F:F:F
Açıklayabilirsin bence de bir yandan Survivor izliyorum gerçi ama yapacak bir şey yok diziler gibi takip gerektirmiyor zaten. :D