Benim Adım Gültepe'de Şok Ayrılık!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,320
Puanı
1,060
Kanal D'nin sevilen dizisi Benim Adım Gültepe'den haber var! Dizide şok eden bir ayrılık yaşandı.

Dizide Halil rolünü canlandıran İlker Kızmaz, rol gereği yasak aşk yaşadığı Gülümser tarafından öldürülerek Benim Adım Gültepe'den ayrıldı. Böylece daha önce Aşk-ı Memnu ve Yedi Güzel Adam gibi yapımlarda da rol alan Kızmaz'ın dizideki ömrü, bu sefer kısa sürmüş oldu.

Ayça Bingöl, Mete Horozoğlu, Ekin Koç, Burak Dakak, Efe Akercan, Tolga Sarıtaş, Evrim Alasya, Selen Öztürk ve Bige Önal gibi isimlerin başrollerinde olduğu Benim Adım Gültepe, yeni bölümleriyle Çarşamba akşamları Kanal D'de!

fft81_mf2355459.Jpeg

Son düzenleme:
Yok artık.
Demekki dizi haftaya final yapcak yada bu yayınlanan son bölüm. :)

Senin Meryem'in dizisinin sonu da böyle olacak işte. :X

Belki hikaye gereği çıkmak zorunda kalmıştır.... :)
konu dışına çıkma meryemin 42 bölüm garantisi var bu durumlara düşemez yani :A

bence diziden para gelmeyince yükleri atiyiler:A zaten bu adamda iş yok aşk ı memnudan sonra bile yükselememişti ilk gönderilmesi normal:X

konu dışına çıkma meryemin 42 bölüm garantisi var bu durumlara düşemez yani :A

bence diziden para gelmeyince yükleri atiyiler:A zaten bu adamda iş yok aşk ı memnudan sonra bile yükselememişti ilk gönderilmesi normal:X
Bende sevmiyordum Aşkı Memnu'da. :(

Halil olmadan da yürüyebilir işler, Seyfi ve Nazlı'ya bir şey olmadı sürece sonuna kadar gider... :)

Ben de "rol gereği" dedim zaten... :X
Gözümden kaçmış. :X

Sona falan yaklaşılmıyor bence ama İlker Kızmaz'ın ölüm sahnesi neden o kadar özensizdi.

Etkisi yoktu diyemeyiz. İlk onların aşkını izledik biz. :) SeyNaz iyi olabilir ama dizi çok hızlı ilerliyor. Nazlı böyle bir karakter değildi. :)
Az etkisi vardı diyelim, senarist de durumu bildiği için hızlandırıyor olayları işte. Yoksa Nazlı'nın o kadar hızlı değişmesi tabii ki de çok normal sayılmaz... :)

yalap şalap bir finalle gultepede sona yaklaşiyor benden soylemesi.
note: bu akşam ki ilk 15 dakikayla o 4reytingin içinde olan benide kaybetti,
sonuç gultepe out.

Son düzenleme:
Şimdi dizi bize ne anlatacak bu saatten sonra? Final kaçınılmaz arıtk..

:F @Yiğitt sen bana sitede 3 buçuk milyon kişi izlemiş fragmanı falan diyordun ya :dtutacak diyordun ama adam diziden kaçmak için elinden geleni yaptı:DNe çekti bu kanal d be:D