TV Benim Adım Gültepe

-potterhead-

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,770
Puanı
460
Ayça Bingöl, Mete Horozoğlu, Ekin Koç ve İlker Kızmaz'ın başrollerini paylaştığı 8 bölüm süren Kanal D dizisi.
Gelin görün ki kısacık sürmüş olmasına rağmen çok fazla kaliteli ve vurucu sahnesi vardır. Videolarına özellikle bugün taktırandır. Eğer düzgün bir finali varsa izleyeceğim o 8 bölümü ayrıca.

Düzgün bir final olmadı üzgünüm ama tabi yine de etkileyici sahneler mevcuttu. Ama dizi izlenilesi 8 bölüm sundu :) Kanal D Yüzünden bitti.

Kesinlikle olağanüstü bir diziydi, keşke başka bir kanalda başlasaydı ve uzun süre devam edebilseydi. Doğru düzgün bir final yapamadı kanal yüzünden, ama mutlaka izlemeni öneririm. :) @-potterhead-

Dizi güzeldi cidden ama reyting kurbanı oldu, gerçi nice güzel diziler reyting kurbanı oldu, izlemek istiyorsan izleyebilirsin final düzgün değildi ama içerik olarak iyiydi.

Karışık ana konusu olmayan orta bir diziydi. Oyuncular olmasa 8 bölüm bile gitmezdi.
Ayça Bingöl yıldız bir şekilde oynuyordu yine. MY'de ki Gülfem muhteşem bir oyunculuk sergiledi. Ve Ekin Koç'un sadece ergen dizilerinde oynamayacağını ispatladıği vasatın üstü dizi.
Dediğim gibi konu birliği yoktu. Hep bir.olay olsun modunda yazılıyordu. Birde zaman kavramı çok sıkıntılıydı. 2 bölümde olan olaylar 1 günde olmuştu. Çok acayip.:D

Karışık ana konusu olmayan orta bir diziydi. Oyuncular olmasa 8 bölüm bile gitmezdi.
Ayça Bingöl yıldız bir şekilde oynuyordu yine. MY'de ki Gülfem muhteşem bir oyunculuk sergiledi. Ve Ekin Koç'un sadece ergen dizilerinde oynamayacağını ispatladıği vasatın üstü dizi.
Dediğim gibi konu birliği yoktu. Hep bir.olay olsun modunda yazılıyordu. Birde zaman kavramı çok sıkıntılıydı. 2 bölümde olan olaylar 1 günde olmuştu. Çok acayip.:D
Vasatın üstü mü :)

Diğer 4 kanalda da devam edebilecek bir diziydi. Bence bu dizinin tek suçu Kanal D'de olmasıydı. :)

Oyunculuğa bakarsak süper dizi senaryo olarak değerlendirirsek kötü dizi. Yönetmen zaten çok iyi iş çıkaramadı bir sürü hata. Ortalama olarak vasatın üstü.:)
Valla senaryoda bence sıkıntı yoktu Kanal D'nin aceleci tavrı diziyi saçma sapan bir hale soktu. Senaryoyu bambaşka hale sürdü senarist sonradan. Yönetmen bence çok başarılıydı. :)

Herkes aynı fikirde olacak diye bir şey yok. :) Benim içim bekleneni veremeyen bir dizi olarak kalacak.He bu demek oluyor ki dizi kötü filan değil ama bekleneni veremedi.

Dizinin Facebook sayfası bir beni paylaşmadığı kaldı ,Yani ne arasan var .😀😀