Benim Adım Gültepe, Yeniliklerle Geri Dönüyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
"Hüznün çırpınarak körfezden yükseldiği İzmir'in üzerine çökmüş isyanım ben. Yüksek duvarlar ardında sayısız insanlar yaşar içimde, hepsini tanırım, hiçbirini tanımam. Onlar için sadece bir semtim ben, sevdaları yüreğinde, umutları cebinde özde dostluklarıyla düşlerini bulut beyazlığında sakladıkları bir semt. Tere bulanan öfkenin sokaklarında kol gezdiği, ölümün bile karşı duramayacağı dostluğun zamane tanığı, İzmir'in üvey evladı öteki çocuğuyum ben. Ben kim miyim? Sen halâ bilmezsin ama BENİM ADIM GÜLTEPE!"

Benim Adım Gültepe, heyecan dolu bölümleri ile geri dönüyor! Gültepe İnsanları, yarın akşam FavoriForumum'da! Sakın kaçırmayın!

Son düzenleme:
Merakla bekliyorum şimdiden sınav haftam olduğu halde buraklardayım

Burak kim?

Gültepe, yarın akşam FavoriForumum'da olacak. Aşkın Alfabesi ise yeni bölümüyle Perşembe akşamı yayınlanacak...

Burak kim?

Gültepe, yarın akşam FavoriForumum'da olacak. Aşkın Alfabesi ise yeni bölümüyle Perşembe akşamı yayınlanacak...
Yarın imkansız bakmam
bu hafta vizeler beni bitirdi ...

Yarın imkansız bakmam
bu hafta vizeler beni bitirdi ...​
En erken ne zaman bakabilirsin?

Yarın imkansız bakmam
bu hafta vizeler beni bitirdi ...
En erken ne zaman bakabilirsin?
Cumartesi veya cuma gece yarısı gibi en son sınavdan sonra akşam 22.00 gibi evde olurum
sonra gene pazartesiden itibaren sınavlarım var cumartesi kesin bakarım

Cumartesi veya cuma gece yarısı gibi en son sınavdan sonra akşam 22.00 gibi evde olurum
sonra gene pazartesiden itibaren sınavlarım var cumartesi kesin bakarım
İki diziye de yorumlarını şimdiden bekliyorum ama, sakın unutma...
Sınavlarında da başarılar dilerim sana...