'Benim Adım Gültepe' Dizisi PT2'ye Alınacak!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Kanal D'nin yeni sezon iddialı dizilerinden birisi olan Benim Adım Gültepe bir türlü istenilen reytinglere ulaşamadığı için PT2'ye atılıyor.

Dizinin reytinglerinden Kanal D'nin memnun olmadığı öğrenildi. Dizi birkaç bölüm için de PT2'ye atılacak. Yerine geçen sezondan kalan veya yeni dizilerinden birisinin gelmesi bekleniyor.

benim-adim-gultepe-dizisi-eylulde-kanal-d-de-6390707_9729_o.jpg

Beklenen gelişme :(
Kanal bu kadar nasıl dayandı ona şaşıyorum :F
Dizi bu hafta son kez PT1 yayınlanacak , sonra PT2 diye duyum var :(

Diziye yazık oldu...
Kanal D bundan sonra maç günü olan yeni dizilerin' i yayınlamaz...

Beklentiler çok yüksekti bu dizi'den Öbgz havası veriyodu ama reytingler istenileni veremedi

Beklentiler çok yüksekti bu dizi'den Öbgz havası veriyodu ama reytingler istenileni veremedi​
Ama onunla hiç alakası yok bu dizinin duygu yoğunluğu daha farklı. :)

Aslında buna üzülmem gerekiyordu, ama zaten tabletimdeki Kanal D uygulamasından izlediğim için çok da sorun olmadı. Umarım yeni saatinde daha iyi gider... :)

Kayıp Şehir -> Kayıp -> Benim Adım Gültepe

Dizinin çok uzun ömürlü olmayacağı açık ama umarım sevenlerini tatmin edici bir şekilde final yapma imkanı bulur. :)

Ankara'nın Dikmeni gelmeli PT-1'e dizinin oranları çok iyiydi geçen sezon, harcamasınlar.

Bunu tahmin etmek zor değildi son bölümün reytinglerinden sonra. :) Pt-1'e hangi dizi gelecek bakalım. Şeref Meselesi ya da Dikmen en güçlü adaylar gibi görünüyorlar şu an.

İşte bu yüzden FOX Diyorum.ya o günzaten dizilerle dolu. Oranları fena değil..Aza Tmahetmeye çoğu bulamaz..