Benim İçin Üzülme'de Değişiklik!

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
Show Tv'nin sevilen dizisinde değişiklikler var.

Yapımcılığını Boyut Film'in üstlendiği dizinin başrollerinde Fulya Zenginer, Öykü Çelik, Tansel Öngel, Selin Şekerci'nin yer aldığı dizide senarist ve yönetmen değişikliği yaşandı.

Dizinin ilk bölümünden beri yönetmen koltuğunda oturan Serkan Birinci'nin yerine Aydın Bulut geldi. Bir diğer değişiklik ise senaryo ekibinde oldu. Diziyi bu sezon Kurtuluş Balekoğlu, Ayhan Sonyürek, Pınar Ordu Aslan ve Nur Araboğa yazıyordu. Yerini ise Rüya İşçileri ekibi aldı. Bu değişiklikler dizinin 42.bölümünde olacak.

7JOvuPIuYKfjAy8FUEZrgGZV.jpg

Senaryo Grubu ve yönetmen geçmişte kaliteli ve iyi dizilere imza atmışlardır hep. Dizi olumlu yönde etkilenir gibi. Özellikle yeni yönetmen çok başarılı bir yönetmendir ve zaten genel olarak AB dizileri yaptığından dizinin AB oranlarının artacağını düşünüyorum. Senaryo grubu içinde aynı şeyler geçerli. Dizide çok klişe sahneler olmaz artık. :)

dizi reytinglerine katkı sağlar umarım :) zaten artışta dizi reytingleri :Z

benim için üzülmeye ye işallah katkısı olur olmassa çok üzülürüm:(

yönetmen senaryo değişimini merak etmiyorum buke suya düştü acaba kurtulacakmı:)

maçın devre arasında izledim diziyi fena değildi
balıkçı teknesindeki türkülü atışmalı sahneler çok güzeldi

Eski reytinglerine kavuşamasa bile totalde 5 Ab grubunda 3,50 ve üzeri almalı bence devam edebilmesi için.