Benim İçin Üzülme Dizisindeki Hikaye Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,019
Puanı
1,061
6 Kasım Salı akşamı atv`de seyircilerle buluşan Benim İçin Üzülme dizisi yayın hayatına başladığı reytinglerle hem Mahsun Kırmızıgülü hem de atv`yi memnun etti.

Ancak dizinin daha ilk bölümünden hikaye karmaşıklığı dikkat çekti. Bir-birinin ardından gelen, bir-birinden farklı hikayeler daha ilk bölümden iç-içe geçerek, gelecek bölümler için heyecan yarattı. Dizide bu karmaşıklığın nasıl çözüleceği merak konusu...

634879542436675723.jpg

Bence karmaşık olaylar olmalı ki izleyiciyi diziye süreklesin.

Başlıkla yazı alakasız olmuş bir bölüm izleyip senaryoyu bilmeden hikaye sorunu olduğu nasıl anladın ?

bencede başlık konuya uygun değil özgün başlık arama kurbanı olmuş revan :))

revan bu ne şimdi öbgzk yui geçecek paniklediniz hepiniz ne hikaye sorunu adamlar döktürmüş rahat olun

bir sürü hikayue olması karmaşıklıktan çok avantajlı bir olay bir süre bir hikayey odaklanır bir süre ötekine dizi kendini tekrar etmez izleyiciiyyi sıkmazpek çok dizi gibi 20-25 bölüme bozulmaz
ayrıca bu heralde bir sitenin haberi revan kendi yazmamış olabilir bu kadar abartmyın:D

Herkes önyargıya başlamış hemen. Başlık bana ait değil. Haber böyle çıkmıştı. Aslında ben haberin içeriğini değiştirdim. Ve daha iyi bir hale getirdim. Haberin aslını okusanız, bu haber iyi dersiniz

Herkes önyargıya başlamış hemen. Başlık bana ait değil. Haber böyle çıkmıştı. Aslında ben haberin içeriğini değiştirdim. Ve daha iyi bir hale getirdim. Haberin aslını okusanız, bu haber iyi dersiniz

özgün olması için başlığıda değiştirmen lazımdı revan :))