Tutulmaz bana bir şey olmaaaz.sıvayan yerlerin tutulsun.ss
alaman hanzosunun da harunu dönmez inşallah.ss
Kullanmıyorum sayılır canım.
Aman sen kullansan da atmazsın soğuk şey..Kullanmıyorum sayılır canım.
Adresim: @chico_lachowski, eklersin artık.
Mankenmiş o be.Adresim: @chico_lachowski, eklersin artık.
Sana gizli profili açıp linkini göndereyim mi. Beni gerçekten merak ediyor musun? Görünce kafandaki entellektüel Enes değişir mi dersin?Kullanmıyorum sayılır canım.
Deplasmanda mı görüştünüz
Orantısız bir tip görürsem karizman yerle bir olur.Sana gizli profili açıp linkini göndereyim mi. Beni gerçekten merak ediyor musun? Görünce kafandaki entellektüel Enes değişir mi dersin?
Yani ben deplasmana gittim. Ankara'ya uğramıştım o arada görüştüm onunla.
Emin ol göreceğin tip kusursuz bir yüz yapısı ve fiziki yapı olacak... Ne kadar da iddialı değil mi!Orantısız bir tip görürsem karizman yerle bir olur.
Sahi bu ara herkes gösteriyor kendini, az sayıda insandan biri olarak kaldım forumda gizemli tiplerden
Instagram'ım yok anlamındaydı o noo, daha önce de söylemiştim zaten o yüzden sinirlendimAyy itici şey eklemezsen ekleme be.
Avatarımı değerlendir.Yani ben deplasmana gittim. Ankara'ya uğramıştım o arada görüştüm onunla.@DarkLegenD 'i görmeyi isterim ama görünce ağlamak da istemem.
Richard Harmon sen misin yoksa?!!!Emin ol göreceğin tip kusursuz bir yüz yapısı ve fiziki yapı olacak... Ne kadar da iddialı değil mi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?