'Beni Bırakma' Final Yapıyor! | ATV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,618
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

'Beni Bırakma' final yapıyor!

Esengül Aypek, Hazal Eylül Çelik, Gökberk Yıldırım, Edanur Gülbudak, Buğra Gündoğdu, Fatih Gürkan ve Emine Koyuncular'ın başrolünde yer aldığı, yapımcılığını Focus Film'in üstlendiği dizi 634. bölümde ekran macerasını sonlandırıyor.

Beni Bırakma, final bölümüyle cuma 14.00'te ATV'de!

İlk sezonda iyi reytingler alıyordu total'de 2+ alıyordu bildiğim kadarıyla ama bu sezon ortalıkta yoktu final kararı anlamlı olmuş.

Güzel bir karar. Dizi acı çekiyordu çünkü.

2000 bölümü görür sandım.Hikaye olmayınca klişer olunca normal.E artık günlük dizi modasıda bitti.

Focus Film'in her günlük dizisi gibi oyuncuları ellerinde tutamayıp azar azar biten kaçıncı iş oldu

2000 bölümü görür sandım.Hikaye olmayınca klişer olunca normal.E artık günlük dizi modasıda bitti.
Ferhunde Hanımlar, Bizim Evin Halleri Unutma Beni ve Beni Affet dördünün de kadrosu ve senaryosu bundan çoooooooook iyiydi, hiçbiri 2000'i göremedi, bu hiç göremezdi, bırak 2000'i bırak 1000'i 700'ü bile göremedi, iyi de oldu.

Reactions: Doğan
Aynen

Sürpriz oldu, ATV daha da devam ettirir diye bekliyordum. Günlük diziler eskiden ne ilgi görüyordu, Beni Affet geliyor aklıma ilklerden...

Reactions: offensive
Çok bile sürdü.
Hem fikirim bu günlük dizileri bu kadar uzun tutmak zorundalar mı acaba?
------

Oranlarını tam hatırlamıyorum ama Adını Sen Koy'da TRT'de çok iyi iş çıkarıyordu.
Evet ama TRT dizinin arkasında durmadı işte sonrası ise malum iki başrol oyuncusunun diziden çıkması büyük kayıptı sezon finali yerine final yapmalılardı doğru olan buydu oynanan bir kumardı ve kaybettiler işte

Reactions: Emre Ozansoy
Ben diziye takip ettiğim bir oyuncu geldikten sonar başlamıştım. Eğer izlediyseniz adı Mert'ti. Hem o, hemde başroller ayrılınca bakmayı bıraktım. Tadında bitirmeyi bilmiyorlar.

Reactions: AteşBöceği
Ben diziye takip ettiğim bir oyuncu geldikten sonar başlamıştım. Eğer izlediyseniz adı Mert'ti. Hem o, hemde başroller ayrılınca bakmayı bıraktım. Tadında bitirmeyi bilmiyorlar.
Ben dizinin sıkı takipcisiydim burada hatırlayanlar vardır evet Mert karakteri yakışmıştı diziye ama bir an da o da gitti sonra ben diziyi 2.sezon'un son bölümlerinde bıraktım artık içimi şişirmişti ya sürekli bir olay olay buna yürek mi dayanır☺

Reactions: Emre Ozansoy
Aynen, çok yakışmıştı diziye. Kendisini tanıdığım, sohbet ettiğim için başlamıştım diziye.
Tadı kalmasa ve iç şişirse de ben denk geldikçe bakıyordum, kadrosu baya iyiydi.