Beni Böyle Sev'in Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Trt 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşan, başrollerini Zeynep Çamcı, Alper Saldıran, Güven Kıraç, Burcu Altın ve Bala Atabek gibi isimlerin paylaştığı sevilen gençlik dizisi ''Beni Böyle Sev'' yeni sezonda da kaldığı yerden devam ediyor.

Sevilen dizi özellikle sosyal medya üzerinde ve üniversite gençliği tarafından oldukça rağbet görmekte.

Dizinin yeni sezon başlangıç tarihi ise belli oldu. Buna göre dizi 8 Eylül Pazartesi Trt 1 ekranlarında start verecek.

thumbnail_1407357250.jpg

1 Eylül çok erken olmaz mı hoş bence 8'de erken. Hani sen izlemiyordun artık. :D
Her sabah tekrarlarını izliyorum ve diziyi en başında bıraktığıma pişman oldum. :( Bayıla bayıla izliyorum. :D Diğer dizilerden çok farklı bir havası var hiç sıkmıyo müthiş bir iş. Artık yeni sezonda pazartesileri trt1 deyiz. :D

Her sabah tekrarlarını izliyorum ve diziyi en başında bıraktığıma pişman oldum. :( Bayıla bayıla izliyorum. :D Diğer dizilerden çok farklı bir havası var hiç sıkmıyo müthiş bir iş. Artık yeni sezonda pazartesileri trt1 deyiz. :D
Aynen ama ben de bayağı bölüm kaçırdım tekrarlara denk gelebilmem lazım ama çalışıyorum. :(

Forum İstatistikleri

Konular
176,657
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919