Beni Böyle Sev'in Tanzanya'lı Fanatiği

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,772
Puanı
1,060
Zeynep Çamcı, Alper Saldıran, Eda Ece, Ozan Osmanpaşaoğlu gibi genç isimlerin başrolünde bulundğu ekranların çok konuşulan, fenomen dizisi 'Beni Böyle Sev'in hayranları sadece yurt çapında değil, ülkemizde okuyan yabancı öğrenciler de "Beni Böyle Sev" severek izliyorlar.

Sakarya Üniversitesinde okuyan Tanzanyalı öğrenci, Hamadi Nguluma;​
“Hem Türkçemi ilerletmek, hem de güzel bir iş seyretmek istediğim için televizyonu tercih ediyordum, işte o zaman Beni Böyle Sev izlemeye başladım. Bu bende bir süre sonra tutku haline geldi ve şimdi dizinin fanatiği oldum. Bütün oyuncuları kendi aile bireylerim kadar iyi tanıyorum. Bugün onları daha yakından tanımak istedim, onlar da kabul ettiler, sette çok eğlendim ve heyecanlandım”​
dedi.

Uzun bir süredir dizi hayranlarıyla oyuncuları buluşturma projesini hayata geçirdiklerini söyleyen yapımcı Başak Bingüller ise;​
“Çekim programı uygun oldukça setimizi ziyaret etmek isteyen hayranlarımıza setin kapılarını açmaya çalışıyoruz. Hamadi’nin durumu biraz daha farklı, uzun zamandır yazışıyorduk, Türkçesini ilerletmek için sürekli dizimizi seyrettiğini ve bir süre sonrada dizinin fanatiği olduğunu yazınca ona bir sürpriz yaptık ve oyuncularımızla Hamadi’yi bir araya getirdik.”​
dedi.

1379365_613068538821597_5964327116750822743_n.jpg

Son düzenleme:
Üniversite öğrencileri arasında çok popüler bir dizi zaten, bizim okulda da söyleşiye geleceklermiş kulüp çalışıyormuş.

Bu başarısını hak ediyor bence de, reytinglerde olmasa da sosyal medyada ve gençler arasında bayağı konuşuyor zaten. Başarılarının devamını dilerim... :)

Bu arada Zeynep Çamcı gerçek hayatta da utangaç biri galiba, fotoğrafta bile biraz ilginç çıkmış... :)

Dizinin son bölümlerini pek beğenmiyorum ama yine de şu an için ekranlardaki en eli yüzü düzgün işlerden biri olduğunu düşünüyorum.

Bu arada yanlış bilmiyorsam Beni Böyle Sev'in set ortamı da çok eğlenceli. Oyuncular arasında ego problemi olan da pek olmadığı için birçok diziye göre daha rahat bir setleri var. İsteyen hayranlarını da konuk ediyorlar setlerine, oyuncular da ilgi gösteriyor diye biliyorum. Her dizinin setinde yok böyle şeyler. BBS hayranları bu konuda gerçekten çok şanslı.

Şarkıları olsun oyunculuklar olsun güzel bir dizi fakat neden reytingi yok anlam veremiyorum ben. :bilmem: