Beni Böyle Sev'de Sürpriz Uygulama !

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Trt 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşan, başrollerinde Zeynep Çamcı, Alper Saldıran, Güven Kıraç ve Lale Mansur gibi isimlerin yer aldığı sevilen dizi Beni Böyle Sev'de farklı bir uygulamaya gidilecek.

Buna göre dizinin yapımcı şirketi BSK Yapım'ın açıklamasına göre gelecek hafta itibariyle her hafta mesleğinde zirve olmuş ve toplum tarafından da çok sevilen isimleri konuk edeceğiz açıklamasını yaptı.

Bakalım bu uygulama dizinin reytinglerine de yansıyabilecek mi hep birlikte göreceğiz. Bu arada bilindiği üzere önümüzdeki Pazartesi günü yayınlanacak bölümde ilk konuk oyuncu ise Cem Avnayim olacak.

CeBpfJCyd7azMZDjOoTGMNRE.jpg

İyi bir uygulama ama reytinglere pek bir katkısının olcağını düşünmüyorum.:)

Reyting artışı yaşamaz 2.5- 3.5 arası dolaşır yine 😉

çok güzel, farklı bi uygulama olur eğer gerçekleşirse. :)
Dizi reyting anlamında kitlesi belli ama sosyal medya desteği o kadar fazla ki görmelisin. Ben Facebook sayfamda sürekli bilgilerini tanıtımlarını fragmanlarını her şeyini görüyorum. Ve şuan Facebook takipçi sayısı 732.000 :) Ama bu uygulama göz doldurur bence. :)

Reyting artışı yaşamaz 2.5- 3.5 arası dolaşır yine 😉
AB grubunda artış yaşamaya başladı belli olmaz bence. :)

Dizi reyting anlamında kitlesi belli ama sosyal medya desteği o kadar fazla ki görmelisin. Ben Facebook sayfamda sürekli bilgilerini tanıtımlarını fragmanlarını her şeyini görüyorum. Ve şuan Facebook takipçi sayısı 732.000 :) Ama bu uygulama göz doldurur bence. :)

aynen AB`de geçen sezon 4`e yaklaşmıştı bu sezonda da O ses düştükce ola bilir :)

bilmiyodum o kadar sosyal medyada tutulduğunu. :) kaliteliyse eğer illa bi yerden başarı getirir. :)

bilmiyodum o kadar sosyal medyada tutulduğunu. :) kaliteliyse eğer illa bi yerden başarı getirir. :)
Sana şöyle söyleyeyim dizide gündelik hayatta karşılaşabileceğimiz insan tipleri var. Konuşmalarıyla, doğallıklarıyla çok samimi bir ortam var bu dizide. Şu sahneyi bir izler misin ağlarken gülümseten insanlar buradakiler. :D 1:11:00 'dan başla olur mu ? :) Kısa zaten.