Bu senin her zaman ki hallerin niye kızayım izlemediğin bir diziyi kötülemeyi sevdiğini herkes biliyor.Bende daha fazla kızdırmayayım seni.![]()
Bu senin her zaman ki hallerin niye kızayım izlemediğin bir diziyi kötülemeyi sevdiğini herkes biliyor.Bende daha fazla kızdırmayayım seni.![]()
Bu senin her zaman ki hallerin niye kızayım izlemediğin bir diziyi kötülemeyi sevdiğini herkes biliyor.![]()
Tek sahneyle diziyi sevip sevmeme anlaşılmaz ki ama mesela bir tane daha atayım seversin belki beni kırmazsın sen.Zorla izlettirmiştin ve sevmemiştim.![]()
Bu haftaki bölümde çıkma sinyalleri verildi zaten ama ben hiç çıkacağını düşünmedim.Nasıl Nail ustam çıkar ?
Dizinin konusunu genişlettiği kişilerden biriydiKaç bölüm konu onların üzerinden gitti
Tek sahneyle diziyi sevip sevmeme anlaşılmaz ki ama mesela bir tane daha atayım seversin belki beni kırmazsın sen.
Bu haftaki bölümde çıkma sinyalleri verildi zaten ama ben hiç çıkacağını düşünmedim.![]()
Çıkmazsa iyi olurTek sahneyle diziyi sevip sevmeme anlaşılmaz ki ama mesela bir tane daha atayım seversin belki beni kırmazsın sen.
Bu haftaki bölümde çıkma sinyalleri verildi zaten ama ben hiç çıkacağını düşünmedim.![]()
Paşa gönlün bilir. Ama sana sadece şunu söyleyeyim romantik komedi tadındaki bu diziye şans ver bence. Bitecek diziyi niye izleyeyim diye kandırma kendini.Yok bitecek dizinin nesini seveyim.Bu arada cidden vaktim yok yani atsanda hafta sonuna kadar izlemem.
![]()
Paşa gönlün bilir. Ama sana sadece şunu söyleyeyim romantik komedi tadındaki bu diziye şans ver bence. Bitecek diziyi niye izleyeyim diye kandırma kendini.![]()
Aslında ısınamadım değil bence sen önyargılı davranıyorsun Umut. Tamam zorlayacak değilim, kendi tercihin tabi. Ama bir dizi 2 reytingle 80 bölümdür devam ettiriliyorsa bence bir düşün bakalım.Çok severim Romantik komediyi ama bu diziye ısınamadım nedense. Size iyi seyirler.![]()
Aslında ısınamadım değil bence sen önyargılı davranıyorsun Umut. Tamam zorlayacak değilim, kendi tercihin tabi. Ama bir dizi 2 reytingle 80 bölümdür devam ettiriliyorsa bence bir düşün bakalım.Ama saygı duyarım izlemeyebilirsin.
Çok üzülmüşsün diyorlar bu ayrılığa.Diziyi bu sezon takip edemiyorum ama katkısı çoktu. Pek bir etkisi olmaz gibi.
Ayşem'in babası diye üzüldüm sadece.Çok üzülmüşsün diyorlar bu ayrılığa.![]()
Aynen köftecilik yapmayı bıraktı adam Menteş'e bıraktı her şeyi. Eda hala da çıkar kesin. Ben çok severim oysaki o kadını.Ayşem'in babası diye üzüldüm sadece.Ama Nail Babanın bu sezon fazla sahnesi yoktu zaten bildiğim kadarıyla.
![]()
Bari Eda çıkmasın, Reha'ya karşı geldi o kadar geçen sezon böyle çabuk gitmemeli.Aynen köftecilik yapmayı bıraktı adam Menteş'e bıraktı her şeyi. Eda hala da çıkar kesin. Ben çok severim oysaki o kadını.![]()
Aynen ben de onu diyorum işte.Bari Eda çıkmasın, Reha'ya karşı geldi o kadar geçen sezon böyle çabuk gitmemeli.
Neyse Reho ve Fahriye çıkmasın da yeter bana.Aynen ben de onu diyorum işte.![]()
Reho candır kandır ve tabi Haluk abiNeyse Reho ve Fahriye çıkmasın da yeter bana.![]()