Beni Böyle Sev'de Üzen Ayrılık!

Nasıl Nail ustam çıkar ?

Dizinin konusunu genişlettiği kişilerden biriydi :) Kaç bölüm konu onların üzerinden gitti

Tek sahneyle diziyi sevip sevmeme anlaşılmaz ki ama mesela bir tane daha atayım seversin belki beni kırmazsın sen. :A

Bu haftaki bölümde çıkma sinyalleri verildi zaten ama ben hiç çıkacağını düşünmedim. :D

Yok bitecek dizinin nesini seveyim.:A Bu arada cidden vaktim yok yani atsanda hafta sonuna kadar izlemem.:F

Tek sahneyle diziyi sevip sevmeme anlaşılmaz ki ama mesela bir tane daha atayım seversin belki beni kırmazsın sen. :A

Bu haftaki bölümde çıkma sinyalleri verildi zaten ama ben hiç çıkacağını düşünmedim. :D
Çıkmazsa iyi olur :)

Sevdiğim kişilerdendi ve kaç bölüm onunlan hala arasındaki aşk dizide konuydu :)

Çok severim Romantik komediyi ama bu diziye ısınamadım nedense. Size iyi seyirler.:X
Aslında ısınamadım değil bence sen önyargılı davranıyorsun Umut. Tamam zorlayacak değilim, kendi tercihin tabi. Ama bir dizi 2 reytingle 80 bölümdür devam ettiriliyorsa bence bir düşün bakalım. :) Ama saygı duyarım izlemeyebilirsin.

Aslında ısınamadım değil bence sen önyargılı davranıyorsun Umut. Tamam zorlayacak değilim, kendi tercihin tabi. Ama bir dizi 2 reytingle 80 bölümdür devam ettiriliyorsa bence bir düşün bakalım. :) Ama saygı duyarım izlemeyebilirsin.

Zaten izlemeyeceğim.:F
Başarılı bir dizi takip eden tanıdıklarım var ama benim takip edeceğim statüde değil.:X Türk dizisi çok az izliyorum bende.:X

Diziyi bu sezon takip edemiyorum ama katkısı çoktu. Pek bir etkisi olmaz gibi.