Beni Böyle Sev ve Filinta, Tekrar Bölümleriyle TRT 1'de!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,605
Puanı
1,061

TRT 1'in sevilen dizileri Beni Böyle Sev ve Filinta, tekrar bölümleriyle geri dönüyor!

Zeynep Çamcı, Alper Saldıran, Burcu Altın, Umut Kurt, Bala Atabek, Erdem Akakçe gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı Beni Böyle Sev, Yeşil Deniz'in tekrarlarının sona ermesiyle birlikte boş kalacak olan kuşağa alındı. Geçtiğimiz aylarda ekranlara veda eden yapım, 25 Temmuz Cumartesi'den itibaren her gün öğle kuşağında yayınlanacak.

Geçtiğimiz ay sezon finali yapan, başrollerini Onur Tuna, Damla Aslanalp, Serhat Tutumluer, Nur Fettahoğlu, Naz Elmas ve Mehmet Özgür gibi isimlerin paylaştığı Filinta ise tekrarlarıyla Cuma gününden itibaren her gün pt-2'de izleyici karşısına çıkacak. O kuşakta daha önce Diriliş Ertuğrul'un tekrarları ekrana geliyordu.

Beni Böyle Sev ve Filinta, tekrar bölümleriyle TRT 1'de!

Son düzenleme:
Eğer evde olursam Filinta ya göz atabilirim

Beni Böyle Sev'i nerelere atmışlar öyle.

Saatleri her gece değişiyor. Bir gece 03.00'de yayınlanıyorsa ertesi gece 04.45'te olabiliyor. BBS gündüz kuşağında yayınlansaydı daha iyi olabilirdi.

Dizime laf yok.
Gerçi izlememe gerek yok zaten biliyorum da en azından Filinta yerine BBS olsaydı kesin izlemeye çalışırdım.

Küçük Ağa, Arka Sokaklar gibi diziler gündüz kuşağında cirit atarken Galip Derviş, Ulan İstanbul, Aramızda Kalsın ve Beni Böyle Sev gibi kaliteli diziler ise ancak gece veya sabaha karşı yayınlanabiliyor. Üzücü bir durum gerçekten.
Gerçi izlememe gerek yok zaten biliyorum da en azından Filinta yerine BBS olsaydı kesin izlemeye çalışırdım.
Benim de yok aslında, ama tekrar hatırlamak için güzel bir fırsat.

Beni Böyle Sev'in tekrarları Perşembe'den itibaren hafta içi her gün 13.30'da yayınlanacak, konu düzeltildi.
@denizz19 @Bully

Son düzenleme:
Yeni Bölümlerde sevmeyi öğretemedi hala diretiyorlar öğretmek için. Zorla kendini öyle sevdirecek.