Beni Böyle Sev Ne Zaman Başlıyor?

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,774
Puanı
1,061
Dizide Zeynep Çamcı, Güven Kıraç, Lale Mansur, Alper Saldıran, Altan Gördüm, Erden Akakçe, Didem İnselel, Burcu Altın, Burcu Biricik, Bala Atabek, Meral Asiltürk, Fatih Koyunoğlu, Mert Tura gibi oyuncular yer alıyor. Dizi 21 Ocak'tan itibaren Her Pazartesi 19.50'de TRT1 de.

Leyla ile Mecnun'dan önce başlayacakmış. Böylece her iki diziyi izleyebileceğim. :)

Sonunda başlıyor. Heyecanla bekliyorum Zeynep'imi :X

Alper Saldıran ve Zeynep Çamcı, iyi bir ikili olabilir. :)

Bu dizinin tutmak gibi bir amacı yok. İyi bir kitle edinsinler yeter. Zaten TRT 1'de yayınlanan diziler sosyal medya için iyidir. :)

Daha şimdiden tutmaz diye yorumlar gelmiş. Pis 7 li içinde Salı günleri tutmaz diyorlardı hatta admin bile öyle demişti ama dizi Öbgzk ye meydan okudu resmen. :) Bu dizi neden tutmasın? Baş roller sağlam, konusu iyi, hemde Pzt günleri pek dizi yok tutması kesin bana göre

Daha şimdiden tutmaz diye yorumlar gelmiş. Pis 7 li içinde Salı günleri tutmaz diyorlardı hatta admin bile öyle demişti ama dizi Öbgzk ye meydan okudu resmen. :) Bu dizi neden tutmasın? Baş roller sağlam, konusu iyi, hemde Pzt günleri pek dizi yok tutması kesin bana göre

Pis Yedili'nin çocuklara hitap edip onları çekeceğini hesaba katamadık. :) Bu dizinin işi daha zor ama TRT'de tutabilir. Böyle Bitmesin de mesela kadro itibariyle çok iddialı değil ama reyting durumu fena değil. :)

Pis Yedili'nin çocuklara hitap edip onları çekeceğini hesaba katamadık. :) Bu dizinin işi daha zor ama TRT'de tutabilir. Böyle Bitmesin de mesela kadro itibariyle çok iddialı değil ama reyting durumu fena değil. :)

Böyle Bitmesin'e iyi konuk oyuncular geliyor. Mesela bu hafta Cezmi Baskın ve Sinan Çalışkanoğlu diziye konuk oyuncu olarak dahil olmuştu. Arada takip ettiğim bir dizi ve bence iyi bir iş. :)

Beni Böyle Sev Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu !

Orhan Gencebay isim babası olduğu Beni Böyle
Sev adlı dizi 21 Ocak’tan itibaren her pazartesi
akşamı TRT 1 ekranlarında başlıyor.

Gördüm şimdi. Bu dizi için haberleri benden önce kimse açamaz :D