Beni Böyle Sev Dizisinin Kadrosu Belli Oldu

kerim yavuz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
183
Puanı
144
Ocak ayında izleyiciyle buluşacak olan gençlik dizisi "Beni Böyle Sev" in oyuncu kadrosu belli oldu. TRT 1'de ekrana gelecek dizide baş rolleri Altan Gördüm, Lale Mansur, Alper Saldıran, Zeynep Çamcı paylaşıyor. Yapımcılığını BSK Yapım'ın yaptığı, senaryosunu Hakan Haksun'un yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Cem Tabak oturuyor.

Kadrosu çok iyi bir kadro değil, Cumartesi akşamı yayınlanır bence.

Zeynep Çamcı varsa, Emre kesin izleyecek.

Usta oyuncu Altan Gördüm,

Lale Mansur,

Daha önce TRT 1'de yayınlamış olan "Yerden Yüksek" dizisinde rol alan Alper Saldıran,

TRT 1'de yayınlanan "Leyla ile Mecnun" dizisinin 2. Sezonunda yer alan Zeynep Çamcı,

Başrolde Altan Gördüm gibi rolünün hakkını verecek bir oyuncu var. Alper Saldıran ve Zeynep Çamcı'nın TRT 1'in dizilerinde yer aldıkları oldu ve şimdi yine yer alacaklar. Kadro benim gözümde iyi ama bu isimler, reyting getirecek isimler değiller. TRT 1'in reyting olayını takmadığı da ortada, yani o yönden sorun yok. Sosyal medyada tuttuğu zaman, zaten olay biter.​

Moderatörün son düzenlenenleri:
Oley be oley. Dizi ne zaman başlar? Baya bir zamandır tanıtımı yayınlanıyordu Ocak'ta başlar inşallah.

Vasatın altında bir dizi olacak gibi.

Uzun zamandır tanıtımı yapılıyordu ama çekimlerle ilgili hiçbir bilgi de yok. Ocak ayında başlamaz diye düşünüyorum. Yani en az 1-2 ay sonra başlar diye düşünüyorum.

Altan Gördüm umarım yine kendini boşa yırtmaz. "'Babam İçin" adlı dizisinde kendini öyle bir yırtıyortu ki, müthiş bir performans sergiliyordu ama pekte önemsenmemişti dizi. Umarım bu dizisinde başarılı performansları önemsenir.

Basarili isimlerden olusan bir oyuncu kadrosu, basarili olmasi dilegiyle

lale mansur haricinde tanıdık oyuncu yok

bilinin zeynebide varmış dizide tipsiz zeynep
)

öffff
)

şakası bile berbat oldu bili

berenle zeynebi karşılaştıracağına berenin saçına konan sinekle zeynebi karşılaştır daha bir orantılı olur
)
Doğru Zeynep daha çıtır, 18 lik kızı gidip Beren bigi biriyle kıyasladık. Yazıklar olsun bana.

Beren Saat ile Zeynep Çamcı'yı karşılaştırmak ne kadar doğru? Beren Saat profesyonel tarzıyla, cesur sahnelerin oyuncusu. Zaten bu sayede güzelliği net bir şekilde ortaya çıkıyor. Mesela bunları Zeynep Çamcı'da pek göremeyiz. Zeynep Çamcı aslında o kadar da güzelliğini gösteren biri değil. Zeynep Çamcı hem yeni, hemde çok genç. Zeynep Çamcı'nın güzelliği ilerleyen yıllarda artacaktır.

gösterecek bişeyide yok zaten zeynebin malzeme eksik
) istesede olmayan şeyi varmış gibi gösteremez
)

- - - Ekleme - - -

Doğru Zeynep daha çıtır, 18 lik kızı gidip Beren bigi biriyle kıyasladık. Yazıklar olsun bana.

senin çıtır 30 unda kaynamış patatese döner