Beni Böyle Sev Dizisinin Genel Hikayesi

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,772
Puanı
1,060
Beni Böyle Sev 4 Şubat Pazartesi Başlıyor!

Genç yaşta, günlük hevesleri uğruna yaşayacakları geçici ilişkiler yerine, birbirlerine inanarak evlenen, hayata, aşklarına ve birbirlerine karşı sorumluluk alabilen, birlikte güçlükleri yenebileceklerini düşünen Ayşem ile Ömer'in öyküsü. Zengin, yakışıklı ama asla şımarık olmayan, içe kapanık, hayatı yaşadığı haliyle kabullenmiş, Ömer'le, hayatın tüm acılarını göğüsleyip, onları bir oyuna çevirecek direnmeyi, mutlu yaşamayı bilen, her şeye rağmen gülmeye çalışan Ayşem'in güçlü ve dirençli aşkları... Bu iki genç insanın çevresinde, hayata yeni hazırlanan, birbirinden farklı hayatlar yaşayan üniversitelileri, onların ailelerini, arkadaşlarını, ev sahiplerini, ev arkadaşlarını, iş arkadaşlarını anlatan bir dizi film "BENİ BÖYLE SEV" ... Büyük entrikalar, ağdalı hayatlar, acımasız komplolar, aldatmalar olmadan samimi bir anlatımla tüm aileyi kucaklayacak bir aşk ve evlilik öyküsü...

Zeynep Çamcı çok doğru bir projede yer alıyor. Dizi bir ilki gerçekleştirecek sanırım. Dizide aldatma olmayacak, entrikalar olmayacak, samimi bir anlatımla aşk öyküsü... İşte böyle diziler görmek istiyordum ekranlarda, süpersiniz be BSK YAPIM...