'Beni Böyle Sev' Dizisine Sürpriz Konuk!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Trt 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşan, başrollerini Zeynep Çamcı, Alper Saldıran, Burcu Altın ve Bala Atabek gibi isimlerin yer aldığı fenomen dizi ''Beni Böyle Sev'' bu akşam yayınlanacak olan bölüme sürpriz bir isim konuk edecek.

Halk müziği ve arabesk müziğin sevilen ismi İbrahim Tatlıses dizinin bu bölümüne konuk olacak. Ancak sanatçının şarkılarıyla mı yoksa bizzat kendi olarak mı diziye katılacağı bu akşam belli olacak.

Beni Böyle Sev bu akşam Trt 1 ekranlarında.

ibrahim-tatlises.jpg

işte adam halkın içinden lduğu için halkın dizilerini beğeniyi :F
Güzel dizi aslında ama bazı beğenmediğim kısımlar oldu ama hikayeyi doğru yöne bağladılar son 20 dakikada yoksa ilk bölümden vazgeçecektim şuan netten Gönül İşleri izliyorum ona da yorum yapacağım :A

Gerçekten sürpriz olmuş lakin ben Urfalıyım Ezelden veya Karagüle konuk olmasını beklerim :)

Aramızda Kalsın'ı da çok seviyormuş bu arada kendisi, belirteyim... :)
Kendisini de eskisi kadar sevemiyorum artık, muhtemelen bir şarkısı çalar dizide, bu yüzden de büyük bir etkisi olmaz... :)

Aramızda Kalsın'ı da çok seviyormuş bu arada kendisi, belirteyim... :)
Kendisini de eskisi kadar sevemiyorum artık, muhtemelen bir şarkısı çalar dizide, bu yüzden de büyük bir etkisi olmaz... :)
Akşama büyük sürprizlere hazır olun yazmışlar twitterdan :)

Akşama büyük sürprizlere hazır olun yazmışlar twitterdan :)
Dizinin hayranlarını üzmezler inşallah. Kaş yapacağız derken göz çıkarmasınlar da... :) (Bu arada diziyi izlemiyorum)

yanılmıyorsam en son hayat bilgisine konuk olmuştu
videoda 1:50den itibaren çıkıyor karşımıza 🙂🙂🙂