aga netten dizi izleme alışkanlığım yok hele böyle dizileri imkanı yok izleyemem nettenSon bölümler pek iyi değil ama ilk 10-15 güzel izle bence boş bir zamanda.![]()
Aslında senaryo klasik ama işleyiş mükemmel. Ömer zengin Ayşem fakir kız. Ayşem babasıyla yaşıyor ve babası köfteci. Ömer ise zengin ama bir o kadar da zenginlikle alakası olmayan biri. Daha sonra bu ikisi tanışıyorlar ve sevgili oluyorlar. Tabi Ömer'in ailesi bu duruma karşı geliyor ama Ömer ailesine rest çekiyor ve Ayşem ile evleniyorlar. Sonra olaylar gelişiyor. Sana bu tarz diziler saçma geliyor biliyorum ama anlat dedin anlattık.neymiş konusu anlat hele![]()
Haksızlık etme bence yeni bölümleri de gayet güzel.Son bölümler pek iyi değil ama ilk 10-15 güzel izle bence boş bir zamanda.![]()
Sevgili olmadılar ki hiç.Aslında senaryo klasik ama işleyiş mükemmel. Ömer zengin Ayşem fakir kız. Ayşem babasıyla yaşıyor ve babası köfteci. Ömer ise zengin ama bir o kadar da zenginlikle alakası olmayan biri. Daha sonra bu ikisi tanışıyorlar ve sevgili oluyorlar. Tabi Ömer'in ailesi bu duruma karşı geliyor ama Ömer ailesine rest çekiyor ve Ayşem ile evleniyorlar. Sonra olaylar gelişiyor. Sana bu tarz diziler saçma geliyor biliyorum ama anlat dedin anlattık.
Haksızlık etme bence yeni bölümleri de gayet güzel.![]()
Oldular ya.Sevgili olmadılar ki hiç.
Ya şimdide güzelde o baştaki tat yok bence.
Bizde bikere sevilir onlada evlenilir çıkma olayları filan bize ters dediya ayşem.Oldular ya.Ben öyle hatırlıyorum.
![]()
Demek orayı kaçırdım ben.Bizde bikere sevilir onlada evlenilir çıkma olayları filan bize ters dediya ayşem.![]()