Beni Böyle Sev Dizisi 2.Fragmanı

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,774
Puanı
1,061
Beni Böyle Sev
1.Bölüm 2.Tanıtım Fragmanı

-Seni Seviyorum
-Bende Seni Seviyorum

-Gömleğimi Neden Ütülemedin?
-Çünkü Yarın Sınavım Var

-Sular Akmıyor!
-Faturayı Ödesen Akardı!
-Öğrenciyim Ben İşadamı Değil!

"Sloganıyla yola çıkan dizi Trt1 ekranlarında yayınlanacak. BSK Yapımın yaptığı, senaryosunu Hakan Haksun'un yazdığı ve yönetmenliğinde Cem Tabak oturuyor. Başrollerinde Altan Gördüm, Lale Mansur, Alper Saldıran ve Zeynep Çamcı'nın bulunduğu bu yeni dizi, Ocak ayında sevenleriyle buluşacak.

Dizinin konusu ise şöyle; Üniversitede okuyan bir grup gencin yaşadıklarını konu alacak dizi. Elde Var Hayat dizisinden de tanındık isimler rol alacak. Elde Var Hayat'ta lise son sınıf öğrencilerini canlandıran genç oyunculardan bazıları yeni dizide üniversite öğrencisi olarak karşımıza çıkacak.

İşte ilk Zeynep Çamcı'lı fragman;

3.Fragman
[video=youtube_share;lpUOsmhHUyM]http://youtu.be/lpUOsmhHUyM[/video]

4.Fragman

5.Fragman | Genel Tanıtım

6.Fragman

Moderatörün son düzenlenenleri:
Beni Böyle Sev Tanıtım Fragmanı !

TRT 1'in yeni dizisi Beni Böyle Sev'in oyuncularının olduğu tanıtım yayınlandı.Zeynep Çamcı ve Alper Saldıran'ın başrolde olduğu dizinin fragmanında da bu iki oyuncuya yer verildi.

Yönetmenliğini Cem Tabak'ın yaptığı,senaryosunu ise Hakan Haksun'un yazdığı dizi çok yakında ekranlarda olacak.

Beni Böyle Sev - Tanıtım - YouTube

Alper Saldıran ve Zeynep Çamcı'nın olduğu fragman. Dün TRT 1 yayınlamıştı ve bu fragman, diziyi merak ettirdi. Alper Saldıran'ın olduğu diziler iyi oluyor ve Zeynep Çamcı ile iyi bir iki oluşturacaklarını düşünüyorum. :)

Umarım başarılı olur dizi :) Zeynep Çamcı ya başarılar dizide.Layıkıyla oynayacağına eminim.

Zeynep'i severim ama fark yapmaz izlemeyciğim.

salincak.gif
salincak.gif
Bana Vadi yetiyo
salincak.gif
salincak.gif

Candan Erçetin'in ki güzelmiş. Jenerik o olsun, kopmalık gibi :D

bili ilk bölümü izlerim söz verdim :))

zeynep çamcı var dedin ya kaçmaz tipsiz zeynep kaçarmı :))

- - - Ekleme - - -

3. fragmanda hata var

papatyalı yüzük kıza doğru süzülürken tam kız papatyalı yüzüğü parmağına taktığında yüzüğün takılı olduğu halat görünüyor :))

batırmışlar diziyi hata var

uleeeyyn hata buldum tutmayın beni konu açacağım :))

Konuya yeni fragman eklendi. Zeynep Çamcı Ayşem karakterini oynayacak :X

Zeynep Çamci bu rolün üstesinden kalkacaktir bundan eminim, umarim dizi beklenen ilgiyi görür..

Yeni tanıtım çıktı. Fragman güzel ama hala yakında diyor, yarın başlamıyacak anlaşılan :(

Yeni bir Kavak Yelleri geliyor... :X Fragman süper.