- Reaksiyon puanı
- 17,774
- Puanı
- 1,061
Beni Böyle Sev
1.Bölüm 2.Tanıtım Fragmanı
-Seni Seviyorum
-Bende Seni Seviyorum
-Gömleğimi Neden Ütülemedin?
-Çünkü Yarın Sınavım Var
-Sular Akmıyor!
-Faturayı Ödesen Akardı!
-Öğrenciyim Ben İşadamı Değil!
"Sloganıyla yola çıkan dizi Trt1 ekranlarında yayınlanacak. BSK Yapımın yaptığı, senaryosunu Hakan Haksun'un yazdığı ve yönetmenliğinde Cem Tabak oturuyor. Başrollerinde Altan Gördüm, Lale Mansur, Alper Saldıran ve Zeynep Çamcı'nın bulunduğu bu yeni dizi, Ocak ayında sevenleriyle buluşacak.
Dizinin konusu ise şöyle; Üniversitede okuyan bir grup gencin yaşadıklarını konu alacak dizi. Elde Var Hayat dizisinden de tanındık isimler rol alacak. Elde Var Hayat'ta lise son sınıf öğrencilerini canlandıran genç oyunculardan bazıları yeni dizide üniversite öğrencisi olarak karşımıza çıkacak.
İşte ilk Zeynep Çamcı'lı fragman;
3.Fragman
[video=youtube_share;lpUOsmhHUyM]http://youtu.be/lpUOsmhHUyM[/video]
4.Fragman
5.Fragman | Genel Tanıtım
6.Fragman
1.Bölüm 2.Tanıtım Fragmanı
-Seni Seviyorum
-Bende Seni Seviyorum
-Gömleğimi Neden Ütülemedin?
-Çünkü Yarın Sınavım Var
-Sular Akmıyor!
-Faturayı Ödesen Akardı!
-Öğrenciyim Ben İşadamı Değil!
"Sloganıyla yola çıkan dizi Trt1 ekranlarında yayınlanacak. BSK Yapımın yaptığı, senaryosunu Hakan Haksun'un yazdığı ve yönetmenliğinde Cem Tabak oturuyor. Başrollerinde Altan Gördüm, Lale Mansur, Alper Saldıran ve Zeynep Çamcı'nın bulunduğu bu yeni dizi, Ocak ayında sevenleriyle buluşacak.
Dizinin konusu ise şöyle; Üniversitede okuyan bir grup gencin yaşadıklarını konu alacak dizi. Elde Var Hayat dizisinden de tanındık isimler rol alacak. Elde Var Hayat'ta lise son sınıf öğrencilerini canlandıran genç oyunculardan bazıları yeni dizide üniversite öğrencisi olarak karşımıza çıkacak.
İşte ilk Zeynep Çamcı'lı fragman;
3.Fragman
[video=youtube_share;lpUOsmhHUyM]http://youtu.be/lpUOsmhHUyM[/video]
4.Fragman
5.Fragman | Genel Tanıtım
6.Fragman
Moderatörün son düzenlenenleri: