TRT 1 Beni Böyle Sev - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Melda'yı bende pek sevmezdim ama şuan daha gözüme hoş geliyor. Gülmesi, hareketleri çok komik
Tat katıyor bence. Hadi bakalım iyice yaklaştın bize
Şu 3-4 bölümde çok gıcık, aklınca Ömer'le Ayşem'i ayıracak.😡 İlerleyen bölümlerde akıllandıysa bilemem.
Ama çok güzel biri çekici geldi banada.

Şu 3-4 bölümde çok gıcık, aklınca Ömer'le Ayşem'i ayıracak.😡 İlerleyen bölümlerde akıllandıysa bilemem.
Ama çok güzel biri çekici geldi banada.
Sonraki bölümlerde ayırma işlemi yapmıyor hatta spoiler vermeyeyim ama kendine zarar bile verecek bir bölümde.

Harika bir bölüm olmuş son sahneler Reyhan'la Mazhar'ın ada sahneleri koparttı beni.
Reyhan'ın bisikletten düşmesi, kuşlara böceklere birbirlerini sevmelerini bağırmaları çok güzel düşünülmüş. Harikalar ya böyle bir ekip yok.

Senin baban ne doktoruydu kadın doğum uzmanı onooo
Ayy rehom senin gözün çıkmasın

Son 20 dakika o kadar harika olmuş ki ağzım kapanmadı

Bu da fragman hediyemiz.

69. bölümde bitti çok iyiydi yine. Ayşem'le Melda özür dileyip barıştılar ama bu Melda hiçte rahat duracak bir tip değil bakalım.
Ya bu arada Aylin, Tuba Büyüküstün'e ne kadar çok benziyor tıpa tıp aynılar ne zamandır söylicem unutuyorum.

Hadi hadi az kalmış yaklaşıyorsun yeni bölümlere. 11 bölümün var hızlan.

80.bölüm harika olmuş yine ya her bölüm birbirinden enfes oluyor. Hacer'in dokunaklı konuşmaları, kardeşlerinin bu yemekleri yiyemiyor onlara topluyordum demesi içime feci dokundu hoş müziğide dayadıklarında tadından yenmiyor bu tarz sahneler.

Reyhan ve Mazhar'ın sinema sahnesi artı yemek yapma sahneleri yine harikaydı

Nail Baba bu bölüm gitmedi ama 81.bölümde gidecek gibi.

Melda'nın foyası çıkacak gibiydi ki yine ucuz yırttı. Bu da yeni bölüm fragmanımız.

81.bölüm uzun zaman sonra izlediğim en muhteşem bölümlerden birine imza attı. Eğer bu bölüm yükselemiyorsa bu reyting şirketinin canı cehenneme.

Ayşem ve Nail Usta'nın vedalaşma sahnesi, sınıf içinde ders anlatırken ağlamalar of be o ne sahneydi öyle resmen içimi parçaladı. Zeynep Çamcı oyunculuğunu her geçen gün arttırıyor bunu görüyorum.

Reyhan ve Mazhar yine harikalardı onlara laf yok.

10/10 yani.

Fragman yıkılıyor bir an final sandım.

Dizi her seferinde böyle tatlı böyle içten olmak zorunda mı?

Az önce yayınlanan bölüm işte son bölüm yani 1 saat evvel bitti. Tekrar başa sardım izliyorum.
Vayy beee süper cidden , ilk sezonu izledim sanırım hatta 36.bölüme kadar geri kalanı yok ama izlemeye başladığımda tekrardan izleyeceğim
her bölümü enfes yaa çok içten sevgi ve bağlılıkla oynuyor oyuncular Zeynep çamcı rolünü süper yapıyor
Bu Ozan Osmanpaşaoğlu hangi rolde
Somurtup duruyor

Onun bu aralar sıkıntısı var biraz izlemeye başlayınca cevabını kendin görürsün.
Zeynep Çamcı çok geliştirdi kendini gözle görülür büyük bir gelişme. Ses tonu duyguyu fazlasıyla veren cinsten.

AFK da pek iyi değildi
fakat kız tüm duygularını iletir oldu, oyuncu dediğin bu olsa gerek ,oradan çıkar çıkmaz başrole oturdu fakat Hande vardı sarıkız
o halen dolanıyor dizileride tutmuyor
ceyda ateş güzel kız ama oyunculuğu gelişemedi

Zeynep BBS'in ilk bölümünden şuan ki 81.bölümüne doğru epey yol katetti hem sıcak bir ekip ruhu var dizide hem de samimiyet.