TRT 1 Beni Böyle Sev - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
[video=youtube_share;eliE2UdACes]http://youtu.be/eliE2UdACes[/video]

Beni Böyle Sev 5.Bölüm Özeti (11.03.2013)

Ömer’in Akçaabat’a, Ayşem’in yanına gitmesi ortalığı karıştırır. Nail onu kızından uzak tutmaya çalışırken Ömer, Ayşem’le evlenmek konusunda kararlıdır. Oğullarının ortada olmaması üzerine Reha ile Nadide’yi büyük bir telaş alır. Ömer’in nerede olduğunu öğrenmek isteyen Reha, Nezih’i sıkıştırır. Safiye başlarına gelenler yüzünden Ayşem’i sorumlu tutmaktadır. Ancak bu noktada yeni bir sürprizle karşılaşır. Seda, Nadide’ye yaptığı itirafla onu şaşırtacaktır. Kerem’i yeniden kazanmak isteyen Seda’nın ablası İnci’ninse farklı planları vardır. İddialarında haklı olduğunu gören Halil, Ömer’in damat olması için Nail’i ikna etmeye uğraşır. Ömer’in ısrarı karşısında şaşıran Nail ise yumuşayacak gibi görünmemektedir. Buna karşın bütün kararlılığıyla Nail’in karşısına çıkan Ömer, Ayşem’e kavuşabilmek uğruna ölümü göze alacaktır.

Son düzenleme:
Beni Böyle Sev 6.Bölüm Fragmanı

Moderatörün son düzenlenenleri:
[h=1]Beni Böyle Sev 5.Bölüm Tek Parça[/h]

İlk 2 bölümünü büyük bir keyifle izledim.Ama okuldan dolayı izleyemiyorum.Ayşem&Ömer çok yakışan bir çift.Şimdi tekrarlarını izliyorum.Süper dizi
Başarılar...

Beni Böyle Sev 6.Bölüm Özeti (18.03.2013)

Nail’in zorlu sınavı sonuç vermiş, Ömer onu Ayşem’i gerçekten sevdiğine ikna etmiştir. Şimdi sıra yüzüklerin takılmasındadır. Anne ve babasıyla konuşan Ömer, onları durumdan haberdar ederek Akçaabat’a çağırır. Ancak Reha ile Nadide’nin buna sıcak bakmaları mümkün değildir. Ömer’i Akçaabat’tan getirmek adına bütün ümidini Nezih’e bağlayan Reha için iş başa düşmüştür. Ömer’in nişanlanacağını duyan Seda ise büyük bir üzüntü içindedir. Ancak yine de pes etmeye niyeti yoktur. Diğer yandan, Kerem’i yeniden kazanmayı aklına koyan İnci, yeni planını devreye sokar. Akçaabat’a gelen Reha, Ömer’i alıp zorla götürmek ister. Ancak bu kez karşısına Nail dikilir. Reha’nın vazgeçmeyeceğini anlamıştır ve bir karar verir. Ayşem ve Ömer’in hemen evlenmeleri.

Beni Böyle Sev 7. Bölüm Fragmanı

Beni Böyle Sev 7.Bölüm Özeti (25.03.2013)

Reha’nın Ömer’i kaçırıp onun ağzından yazdığı mesaj ortalığı karıştırmıştır. Ayşem, çok üzgündür ve kimse Ömer’in neden böyle bir şey yaptığına anlam verememektedir. Ömer ise elleri kolları bağlı halde İstanbul’a doğru yol alırken, babasına direnmeyi sürdürür. Onun kendi rızasıyla gitmiş olabileceğine bir türlü ikna olmayan Haluk ve Halil bu düşüncelerini Nail’le paylaşırlar. Bunun üzerine Nail, her şeyi Ömer’in ağzından duymaya karar verir ve Reha’ların peşi sıra yollara düşerler… Fırsatı değerlendiren Seda, bu sırada Ayşem’i, Ömer’den vazgeçirmek için kendince bir yol izler. Öte yandan, kısa zamanda kaynaştığı İnci’nin yalnız olmasına gönlü razı gelmeyen Nilay’ın onun hakkında ilginç bir fikri vardır. Bu fikir Kerem’in hiç hoşuna gitmeyecektir.

Beni Böyle Sev 8.Bölüm Özeti (01.04.2013)

Ömer, annesine karşı, babasına olduğu kadar katı değildir. Nadide ise umutla oğluna geri adım attırmaya uğraşır. Başarılı olamayacağını anlayınca da çılgına döner ve Ayşem ile Ömer’in şaşkın bakışları arasında onlara şok edici bir zarar verir. Yeni gelin ile damat, şartlar gereği, ilk geceyi ayrı ayrı evlerde geçirir. Ertesi gün Haluk’un gelin arabası gibi süslenen su nakil aracıyla İstanbul’a dönüş yoluna geçilir. Reyhan ile Fahriye’nin evine varıldığında, yeni evli çift, epey yorgundur. Yine de sonunda başbaşa kalabilmenin heyecanı içindedirler. Ömer, Ayşem’le birlikte uyuyacağını düşünürken, olanlar ikisini de şaşkına çevirir. Bir olaydan kaçarken daha büyük olayların kucağına düşen Ayşem ile Ömer için gece, uzundur ve umulmadık yeni olaylara gebedir. Seda, Ömer’in evliliğini hala kabullenememektedir. Onun duygularından habersiz olan Ayşem ise Ömer’i hem ailesinden, hem en yakın arkadaşlarından koparmış olmanın sıkıntısını yaşamaktadır. Evlenerek istedikleri mutlu sona kavuşan Ayşem ile Ömer, acaba birbirlerine ne zaman ve nasıl kavuşabileceklerdir?

Beni Böyle Sev 9. Bölüm Fragmanı

Beni Böyle Sev 9.Bölüm Özeti (08.04.2013)

Ayşem ile Ömer, hala kalacak bir yer bulamamışlardır. Gecenin sonunda birazcık uyuyup dinlenebilmek niyetiyle okula gelirler. Ancak uyandıklarında onları bir sürpriz beklemektedir. Oğlunun Safiye’lerde kaldığını duyan Nadide, ani bir kararla Safiye’yi ziyaret eder ve ona şaşırtıcı bir teklifte bulunur. Ömer’in babası Reha, oğlunu evlendiğine pişman etmeye ve ona geri adım attırmaya kararlıdır. Planlarını bir an önce devreye sokmak için Nezih’i sıkıştırır. Ancak Nezih bu durumdan hiç hoşnut değildir. Haluk’un, iki arada kalmış halde kaygılanan Nezih’e, parlak bir önerisi vardır. Seda, Ömer’i tamamen kaybetmemek için taktik değiştirmeye karar verir. Seda’nın yeni tutumu Ayşem’in Ömer’le ilgili kafasının karışmasına neden olur. Fakat yine tam zamanında müdahale eden Ömer, Ayşem’i sahipsiz bırakmaz. Günlerdir evlilik telaşından derslerinden geri kalmış olan Ömer, ödevini teslim edememiştir. Evine uğrayıp önceden hazırlamış olduğu ödevi almak ister. Ancak hiçbir şey umduğu kadar kolay olmayacaktır. Her geçen gün kızının yokluğunu biraz daha hisseden ve yalnızlığa alışmaya çalışan Nail’in başı yine Halil ile derttedir. Halil, öyle bir öneride bulunur ki, Nail’in cinleri tepesine sıçrar.

[h=1]Beni Böyle Sev Klip Senden Başka[/h]

Beni Böyle Sev 10.Bölüm Fragmanı

Beni Böyle Sev 10.Bölüm Özeti (15.04.2013)

Ayşem, evlenmiş olmalarına rağmen, Ömer’e mesafeli duruşunu sürdürmektedir. Onu yeterince tanımadığına dair endişeleri vardır. Seda ve Nadide’nin yaklaşımlarıyla Ayşem’in korkularını tetiklenir. Bu sırada Safiye, Ömer ile Ayşem’in arasındaki gizli gerçeği öğrenir ve Nadide’yle paylaşır. Duyduğu şeyler, bu evliliğin bir an önce sonlanmasını isteyen Nadide’yi umutlandırır. Ayşem’le yüzyüze gelir. Nadide’nin söyledikleri Ayşem’i derinden sarsar. Öte yandan Ömer ile Ayşem’in sırrı, kulaktan kulağa yayılmaktadır. Seda bu sırrı öğrendiğinde hamlelerini daha da hızlandıracaktır. Hâlâ ev sorunlarını çözemeyen Ömer ile Ayşem, bu kez Seda’larda kalırlar. Gece yarısı uykusundan uyanan Ayşem, Ömer’i yanında bulamaz. Evlenmekte acele ettiğine dair, ufak tefek tereddütleri olan Ayşem, yoksa bu endişelerinde haklı mıdır?

Beni Böyle Sev 11.Bölüm Özeti (22.04.2013)

Geceyi Ömer’le birlikte Seda’nın evinde geçiren Ayşem, gördüklerinden sabah kimseye sözetmez. Kahvaltı sofrasında Seda’nın söyledikleri ise içindeki korkuları iyice alevlendirir. Nezih, annesinden duyduğu haber karşısında adeta şoka girer. Aklı allak bullak halde geldiği okulda, yaptığı bir patavatsızlık ortalığı fena halde karıştırır. Zaten içten içe dolmakta olan Ayşem, Ömer ile kavga eder. Boşanmayı dile getirecek kadar büyüyen kavga, okuldakileri endişelendirir. Ömer, masumiyetini ispat edip Ayşem’in korkularını giderebilirse evlilikleri kurtulacaktır. Nail, iyiden iyiye kızını özlemektedir. Evliliğin çabuk olduğunu ve buna da kendisinin sebebiyet verdiğini düşünür. Üstüne üstlük kızıyla yeterince haberleşememektedir. Bir süredir karısının davranışlarından şüphelenen İlyas, Safiye’nin peşine düşer ve gördükleri karşısında çılgına döner.

Beni Böyle Sev 11. Bölüm Fragmanı

Beni Böyle Sev 12.Bölüm Özeti (29.04.2013)

Güzel bir güne uyanan Ayşem, yanında Ömer’i bulamayınca endişelenmiştir. Oysa Ömer’in ona hoş bir sürprizi vardır. İş seyahatinden dönen Reha, karısından aldığı müjdeye çok sevinir ve Ömer’i, Ayşem’den tamamen koparabilmek için atağa geçer. Haluk’la birlikte yaşamaya başlayan Nezih, oturdukları evi, Ömer’den gizlediği için vicdanen rahatsızdır. Ne yapıp edip Ömer’e yardımcı olmanın yollarını arar. Ancak Haluk’la birlikte yaptıkları plan, büyük bir karışıklığa neden olacaktır. Sevdiğinin üstüne düşme sırası şimdi Ayşem’dedir. İş görüşmesi için gittiği yerde ilgi gören Ömer, Ayşem’in kendisini kıskandığını farkeder. Nail, hiç ummadığı bir anda aldığı teklife şaşırır. Bu şaşırtıcı teklif, planlarını hızlandırmasını sağlayacaktır. Reyhan, Nezih’in yaşadığı ailevi sıkıntıyı bildiğini belli eder, Nezih’se Reyhan’ın göründüğünden farklı biri olduğunu farkeder. Ayşem ile Ömer, onları ayırmaya çalışanlara inat birlikteliklerini perçinlemektedir. Ancak tam da hayallerini kurdukları evi bulmuşken hiç hesapta olmayan bir gelişme olur.

Beni Böyle Sev 13.Bölüm Özeti (06.05.2013)

Ömer ile Ayşem, Nezih’in bildikleri evde mecburi ikametlerini sürdürmektedirler. Ömer, bir yandan okula devam edip bir yandan da bir an önce para biriktirerek Ayşem’e rahat bir hayat sunabilmenin yolunu aramaktadır. Ayşem’se artık evli bir insan olarak, evini çekip çevirmekle sınavları bir arada idare edebilmenin zorluğunu yaşamaktadır. Tam da bu günlerde İstanbul’a gelmiş olan Nail, Ayşem’lerin bildiği eve ziyarete gidecektir. Ayşem babasına, oturdukları evin kendilerinin olduğunu söylemek zorunda kalır. Seda’nın ablası, zor bir kararın arifesindedir. Buna karşın, sonunda içinde sakladıklarını dile getirebilmiş olan Kerem artık son derece kararlıdır. İlyas, ağabeyinin İstanbul’a gelmesiyle uzun süredir hayalini kurduğu yeni işe adım atacaklarını düşünmektedir. Ancak bu uğurda göze aldıkları epey başını ağrıtacak gibidir. Reyhan, sonunda Nezih’in ilgisini çekmeyi başarır. Nezih, bu deli dolu kızdan hoşlandığını farkeder. Ama bunu dile getirme biçimi Reyhan’ın hiç hoşuna gitmez. Reha, karısıyla giderek bozulan arasını da bahane ederek Nezih’in başına tebelleş olur. Herkesin iyi niyetle söylediği küçük yalanlar giderek büyümekte ve yaklaşan büyük fırtınayı işaret etmektedir.

Beni Böyle Sev Bölüm 13

Beni Böyle Sev 14.Bölüm Fragmanı