Beni Affet'in sezon finali tarihi belli oldu!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,577
Puanı
1,060
Beni Affet yeni sezonda da Star TV'de devam edecek. Dizi 6 Temmuz'da sezon finali yapacak.

Yok artık. Eylül'de yapsalarmış sezon finalini. :):)

Günlük dizilerin diğer dizilerden de önce Haziran başında sezon finali yapması gerekir bence...

Haziran'da sezon finali yapmasi gerekirdi. Çok geç yapiyor sezon final.

Deniz Yıldızı'da 29 Haziran'da baya geç. Focus Film dizileri baya geç sezon finali yapıyor, Unutma Beni 22 Haziran, Beni Affet 6 Temmuz felan :)

ya dizi zaten iyice uçtu.. konular bile iyice saçmaladı.. herkesin tatilde dizi izleyeceklerini sanıyor herhalde star tv... bnce temmuzda yapacaklarına hiç yapmasalardı sezon finali.. :d

ya dizi zaten iyice uçtu.. konular bile iyice saçmaladı.. herkesin tatilde dizi izleyeceklerini sanıyor herhalde star tv... bnce temmuzda yapacaklarına hiç yapmasalardı sezon finali.. :d

kendi saatinde yaklasik 2 3 aydir açık ara lider çıok dogru bir karar bence focus film dizileri totalde sbt reytinglerinde ilk 10 da her gecen gün share artırıyor kitle kazaniyor..

startv hafta içi hergün total grubunda ilk 10a sokuyor beni affeti :)

6 Temmuz'da sezon finali yapacaksa reytingleri kesin düşer :) Star yine gereksiz ve düşünmeden iş yapıyor xD

Baya bir geç yapıyor sezon finalini. Bence 1 ay öncesinden bitirip, biraz daha erken başlasalardı sezona daha iyi olabilirdi :)

rahat olun star tv deil focus film karar verio yine rakiplerini ezecek unutma beni ve deniz yildizida ayni sekilde gec bitip erken baslicak star gecen yok 17 19 arasi starin 15 16 arasi foxun