Beni Affet mi Deniz Yıldıdızı mı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vhp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vhp

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33
Puanı
159
Ben ikisinide ilgiyle izliyorum !

Deniz Yıldızı tabii ki her hafta farklı bir konuya ele alıyor çok süper ya.. Beni Affeti izlemiyorumda klasik bir dizi işte o onu sevio öbürü öbürünü

Deniz Yıldızını az önce 10 dakika izledim Yeminle hayattan soğudum. Hangi sahneye baksan yeni oyuncular gelmiş. Hepsinin de oyunculuğu 0. Küçük çocuklar bile daha iyi oynar. Rezillik. Fiyaskonun ta kendisi

Beni Affet her yönüyle daha önde

Deniz yıldızına yeni katılan oyuncular gayet başarılı revan !
hatta bekldğmden de iyi oynuyorlar,nesini begenmdin anlamadım !

Konu Reyting & Tv Anketleri bölümüne tasindi.

deniz yıldızı fiyasko gerçekten kabullenmek lazım

efsaneydi öldü

deniz yıldızı fiyasko gerçekten kabullenmek lazım

efsaneydi öldü
Bunu geçen sezon söyleseydin harbiden haklısın derdim geçen sezon fiyaskoydu ama bu sezon ki oyuncular çok başarılı sanki 4 yıldır dizidelermiş gibi çok çabuk alıştı izleyici oyunculara ... Konusu da çok başarılı bu sezon, zaten reytinglerde görüyoruz..
)))

Deniz Yıldızının oyuncularına başarılı diyorsanız, oyunculara haksızlık etmiş olursunuz. Dinle Sevgili de böyleydi. Dİziyi izlerken camdan atlayası geliyor insanın. Deniz Yıldızı da öyle. Sokaktan bulduklarını getirip oynatırsan böyle olur. Oyunculuk 0. Fiyasko!

Tamam dinle sevgili berbattı haklısın bende onu izlerken sıkılıyordum oyunculuklar yapmacık falandı ama deniz yıldızı gerçekçi,sahici inandırıcı..ayrıca base filmle focus filmi kıyaslama bence.. focus her daim öndedir.. mesela beni affet te çok sağlam dizi izlerken inanıyorum oyunculara hissettiriyorlar yani.. focus iyide base maalesef....!!

ikisini de düzenli takip etmem ama hatırladığım kadarıyla deniz yıldızı daha iyidir