Beni Affet Dizisinde Affedilmeyecek Ve Bir O Kadar Da Komik Kaçan Sahne

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Sabah gazetesi televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ, Beni Affet dizisindeki komik sahneyi yazdı:
Salı akşamı Star'ın Beni Affet dizisinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Umut, Kemal'i öldürmek için eve geldi. Tekmeyle kapıyı kırıp içeri girdi.
Ardından aynı eve Kemal'i kurtarmak ve Umut'un katil olmasını önlemek için Bahar, Berat ve Sevgi geldi. Ama o da ne? Az önce tekme ile kırılan kapı kilitliydi! Bizimkiler içeridekilerin açması için yalvarmaya, kapıyı yumruklamaya başladılar. Kırılan kapı, kendiliğinden tamir olmuştu.
Evet, her güne dizi yetiştirmek öyle her babayiğidin harcı değil. Bu nedenle 'Olur böyle vakalar' deyip şimdilik kapıyı 'aralık' bırakalım...

Bence günlük dizi diyip geçemeyeceğimiz kadar büyük bir hata var, direkt senaryo sorunluymuş belli ki !

ya gerçekten günlük mü çekiliyor. inanılmaz bir başarı. süper bir olay. hemde reytingler de gayet güzel. annem dizini hastası resmen. diğer diziler kocaman hafta boyunca çekiliyor ve okadar reyting alamııyor. bu dizi sadece 1 günde çekiliyor.tek kelime: süper iş.

Saati prime-time'da olsaydı reytingi çok farklı olurdu, bence bir günlük diziyle haftalık diziler asla karşılaştırılmamalı.