bende geldim xD

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan єѕiη
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

єѕiη

Yeni Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
0
Puanı
23
selaaaam :D forumlara üye olmam artık dedim ama yapamadım :D sanırım en son üye olcağım forumlardan birisi burası olucak. tabiki ortaklarla anlaşma sağlayana kadar :D herneyse adın nickimden de belli olduğu üzre esin :D Türkçemin en düz hali bu :D daha beterlerini de grnler oldu ama burda iş değişikmiş sanırım :D zamanla beni daha iyi tanırsınız. herneyse inş. kabul edersiniz benide.:D

yok etmiyoz esin :d
siteye hackerlar saldırsa daha iyi :d

şaka şaka hoş geldin canım :) baldısım 😛

😱 istenmedim yerde kalmam 😛 (kim demişşş kalacam :B) ama beni banlarlarsa bilemem 😱

heheh o kesin.. bakalım burası kaç gün dayancak sana :d
rekor bende sanırsam bayadır dayanıyom :d
ama olsun baldızım tatlı belam benim :D 😛

selaaaam :D forumlara üye olmam artık dedim ama yapamadım :D sanırım en son üye olcağım forumlardan birisi burası olucak. tabiki ortaklarla anlaşma sağlayana kadar :D herneyse adın nickimden de belli olduğu üzre esin :D Türkçemin en düz hali bu :D daha beterlerini de grnler oldu ama burda iş değişikmiş sanırım :D zamanla beni daha iyi tanırsınız. herneyse inş. kabul edersiniz benide.:D
bende diyordum bu kız nerelerde :D bende geldim ama ayrı konu açmayı düşünüyorum :) bu arada esin Türkçeyi düzgün kullan olur mu? en azından forum sitelerinde birşey yazarken 😉

Ho$geldin..herkesin nie turkce takintisi var yha bnm klavyem ingilisce basta ondan kaybediom saten:D

Forum İstatistikleri

Konular
176,514
Üyeler
8,564
Son Üye
gorkem