Ben Seçtim Yolumu (Gülizar 10. Bölüm)

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,556
Puanı
1,061
Aradan 3 yıl geçti, Gülizar kendi yolunu kendisi seçti. Çağan Irmak'ın dediği gibi "birileri" bu hikayeyi bitirmek istese de ekibin sözleri, şarkıları susmadı ve kendi sonlarını yine onlar yazdı. İşte ders niteliğindeki o sahne:

Aradan 3 yıl geçti, Gülizar kendi yolunu kendisi seçti. Çağan Irmak'ın dediği gibi "birileri" bu hikayeyi bitirmek istese de ekibin sözleri, şarkıları susmadı ve kendi sonlarını yine onlar yazdı. İşte ders niteliğindeki o sahne:

Bunu paylaşmanı bekliyordum :Z
Güzel cevap 😉

Bunu paylaşmanı bekliyordum :Z
Güzel cevap 😉
Ya böyle olması o kadar hoşuma gitti ki anlatamam. Şimdi bulamadım ama Gülizar'ın hem Kartal'la, hem Mavi Top'a kapak üstüne kapak yaptığı sahne de tüm hüznümü unutturdu. :Z

Ya böyle olması o kadar hoşuma gitti ki anlatamam. Şimdi bulamadım ama Gülizar'ın hem Kartal'la, hem Mavi Top'a kapak üstüne kapak yaptığı sahne de tüm hüznümü unutturdu. :Z
Mavi top diye diye tükettin kanalı be :F
Sende ne biçim bir güç var 😱

Mavi top diye diye tükettin kanalı be :F
Sende ne biçim bir güç var 😱
Dizi bitiyor diye öyle bir beddua ettim ki hem Fatih patladı, hem de başka gruba satıldı. Gerçi sonuncusunu ben bile beklemiyordum. Neyse sıra yeni cumartesi dizisinin patlamasında. :Z

Dizi bitiyor diye öyle bir beddua ettim ki hem Fatih patladı, hem de başka gruba satıldı. Gerçi sonuncusunu ben bile beklemiyordum. Neyse sıra yeni cumartesi dizisinin patlamasında. :Z
Fatih için patladı demek çok erken 😱
Bence iyi oranlar aldı.
Cumartesiyi bende merak ediyorum. 2 yeni dizi gelecek. Heyecanlı bir reyting savaşı olur :Z

onu hiç izlemedim
Evde izliyorlardı. Bende ilk 2 bölüme baktığım için hakimdim diziye. Dünkü final hayal kırıklığı oldu. Apar topar final olduğu belliydi :) Herşey başrol bile olmayan birinin rüyasıymış :D