'Ben Onu Çok Sevdim' Ortada Kaldı!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,577
Puanı
1,060
Pana Film'in yeni dizisi 'Ben Onu Çok Sevdim' ortada kaldı!

atv'de yayınlanacağı duyurulan, tanıtım fragmanları yayınlanan dizi, atv tarafından rafa kaldırıldı.
Ben Onu Çok Sevdim'in çekimleri durduruldu. Pana Film, diziyi yayınlamak için yeni bir kanal arayışında.

Baş rollerinde Mehmet Aslantuğ ve Birce Akalay'ın bulunduğu Ben Onu Çok Sevdim'in çekimleri yeni bir kanalla anlaşıldıktan sonra devam edecek.

pana gene haddienden fazla para peşine düşmüştür
atyv den başkası almaz zaten diziyi

ortadan kaldırılsın pana vadiye odaklansın

Alan çıkmaz bence maliyetini düşürürlerse belki Fox TV alır.

Dizi aslında çok başarılı olabilecek potansiyele sahip. Ama maliyeti düşürülmeli. Aksi halde hiçbir kanalın alacağını sanmam. Bütün kanalların yeterince dizisi var.

atv'de yayinlansin iste, neden bir türlü anlasamiyorlar ki..

Bu diziden umudum ilk ortaya çıkışından beri yok.Ama hadi hayırlısı.

asalında iş yapardı ama artık çok geç

ATV son dizileri (yayından kaldırdığı) ile epey zarar etti uzun süre Tatar Ramazan hariç yeni dizi çıkarmaz bence. (yüksek bütçeli)

ATV ye Hükümetten baski geldi o yüzden vazgecti. Adamlar orta dogu da diktatörleri yikti ama Türkiye de diktatör oldular

Bu dizi atv'den başka bir kanalda yayınlanamaz. Neden derseniz;

Kanal D : Veda dizisiyle Mehmet Aslantuğ'u bir dönem dizisinde oynatmıştı. Oranları pek parlak olmadığı için yayından kaldırıldı. Bu dizininde yüksek bütçesi var. O yüzden alacağını düşünmüyorum.
Star : Star TV'nin tıpkı Show TV gibi Pana Filmle arasının bozuk olduğunu biliyorum.
Atv : Zaten yıl içinde birkaç kez yayından kaldırmak için dönem dizisi alıyor. Bu sene sıra Tozlu Yollar'da. Ondan sonra da bu diziyi alır 6. bölümde fişini çeker.

Show TV : Show TV ile Pana Film davalık oldu tıpkı Ay Yapım ile olduğu gibi. Onun dışında araları iyi bile olsa şu an bir dönem dizisine verecek parası olduğunu düşünmüyorum. Özellikle Pana Film gibi hep daha fazlasını düşünen bir şirket ile...
Fox : Fox'un yayınladığı kuşak dizileri genel olarak çocuk ve kadın kitleye hitap ediyor. Böyle bir diziyi yayınlamak için önce yayın politikasını değiştirmeli kanal.

Kimse almaz bu diziyi. Zaten tepki fazla. Kanallar neden kendilerini ateşe atsın...

Konuyu gayet güzel özetlemişsin.

atv'de yayınlanacaktir yeni döneme saklanıyordur.Tatar Ramazan yaz ayında ne kadar izlenir bilinmez ama onunda başlaması saçmalık.

Bu sezon yayınlanmayabilir. Gelecek sezon ulusal kanallar artıyor. O ara, o kanallardan biri alırsa o şekilde olabilir belki. Ne bileyim maliyeti düşürürler, kanalın biri alır.