Ben Onu Çok Sevdim Dizisinden İlk Kareler

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,515
Puanı
710
Atv'nin büyük bir özen gösterdiği Adnan Menderes'li yılları anlatacak olan dönem dizisi Ben Onu Çok Sevdim'in çekimleri başladı.Mart ayında yayınlanmaya başlayacak olan dizide başrolleri Mehmet Aslantuğ,Birce Akalay ve İdil Fırat paylaşıyor

Setten İlk Kareler

Her insanın anlayabileceği türden bir dizi olmayacaktır, yani eski günleri günümüze taşıyan bu tür yapımlar genelde böyle oluyor. :)

Dönem dizileri arasında Çemberimde Gül Oya ve Hatırla Sevgili'yi çok sevmiştim bu dizi ÇGO ve HS'deki samimiyeti sıcaklığı yakalarsa başarılı olabilir bence eğer ağır kasvetli bir dönem dizisi olursa tutması çok zor olur :)

Dönem dizileri arasında Çemberimde Gül Oya ve Hatırla Sevgili'yi çok sevmiştim bu dizi ÇGO ve HS'deki samimiyeti sıcaklığı yakalarsa başarılı olabilir bence eğer ağır kasvetli bir dönem dizisi olursa tutması çok zor olur :)

Mesela o dizilerden biri Pana Film'in bir diğer dizi "Yol Ayrımı", güçlü bir kadrosu var ama malesef çok ağır. :)

Mesela o dizilerden biri Pana Film'in bir diğer dizi "Yol Ayrımı", güçlü bir kadrosu var ama malesef çok ağır. :)

Ağır kasvetli diziler olmuyor ne yazık ki dönem işleri denince aklıma gelen ilk isim Tomris Giritlioğlu çok başarılı işlere imza atıyor dönem işlerinde 1 numaralı isim bence bakalım bu dizi nasıl olacak ilk bölümüne bakarım kasvetliyse bırakırım :)

Birce Akalay gerçekten de çok güzel görünüyor. Dizide göz kamaştıracağı şimdiden belli. :)

Hem Pana Film hemde ATV bu diziyi büyük özen veriyorlar. Hem güclüde bir Kadroda kurdular! Ben ilk Bölümünü izleyecegim ondan sonra tamam veya devam kararini verecegim. Bence dizi PANA nin diger yapimlarindan basarili gider.

vaşşşşşşşşşşşşşşşhhhhhhhhhhhhhhhhh....gözlerim yerinden fırladı..girecek delik arıyo vallaa.......birce tam bi bilmece...:up::tıkla:baştaki benim sondaki birceye gelsin...:W

Ben izlemem ama kötü projeyede benzemiyor.. Kesin çarşamba günü olur, kanal hafta sonuna koymaz bu diziyi..

çarşamba pana nı ntrt 1 de gene dönem dizisi var :) hem my varken dönem dizisi koymak saçmalığını yapmazlar çarşamba gününe :)

E bi cumartesi günü var boş atv'nin. bende bu dizinin hafta sonu yayımlanacağı fikrinde değilim hem pananın diğer dizisi için başka gün ayarlanır, trt1 de boş günden fazla ne var. İlla başka gün bulunur trt'de :)