'Ben Leman' İzleyicilerinden Disney+ Kampanyası!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,237
Puanı
1,060
G9CsaH6WYAALWei.jpg

NOW'un sevilen dizisi Ben Leman yarın akşam ekranlara veda ediyor.

Yapımcılığını NTC Medya'nın üstlendiği, her hafta Disney+'ta en çok izlenen üç dizi arasına girmeyi başaran yapım için sosyal medyada TT çalışmaları başlattı. Hafta içinde "BenLeman DisneyPlusa" etiketi 110 binden fazla tweet ile, "BenLeman DisneydenDevam" ise 75 binden fazla tweet ile uzun süre Türkiye ve Dünya gündemine yer alırken izleyicilerin yanı sıra dizi ekibi tarafından da yoğun destek aldı.

Öte yandan Duygu Sarışın bu hafta içinde katıldığı galada diziye yönelik gelen "devam edebilir mi" sorusunu "Ben onu bilemem, ne desem yanlış olur. Belki seyircinin azmiyle neden olmasın, neden başaramayalım." şeklinde yanıtlayarak dikkat çekerken yönetmen Semih Bağcı da imalı bir tweet atarak dikkat çekti.

Ben Leman, final bölümüyle yarın 20.00'de NOW'da!

• Beğendim
Reactions: Royal_Highness
Sevenlerinin diziye bu kadar sahip çıkması mutlu etti.

Umarım bu kampanya ses getirir de severek izlediğimiz Ben Leman dijitalde devam eder.

• Beğendim
Reactions: Aserat
Boş işler hep.
Kaç kişi Disney+ aboneliği alacak sosyal medyadaki kitleden ?

• Aynen
Reactions: serhatt
Daha önce hangi diziler için yapıldı da oldu ki bu şimdi olsun? Boşa zaman kaybı. :A
Aman usta 😂 Boşver.
İki üç seveni var diye boş muhabbetler dönüyor, fragmanları sosyal medya'da çok izlenmiyor. YouTube'da bölümler bile hemen yüklenmiyor. Yapım şirketi özen göstermezken hangi kitle para vericek Ben Leman'a ?

• Aynen
Reactions: serhatt
TT çalışmaları genelde işe yaramıyor olabilir ama izleyicinin ve ekibin desteğini her açıdan çok değerli buluyorum işlerinin arkasında duruyorlar helal olsun. :bhr: Buradaki alaycı yorumlara inat gerçekleşsin isterim ama maalesef hayal gibi görünüyor. Platformun yerli ayağı buna ikna olsa bile global tarafın yeşil ışık yakma ihtimali çok düşük olur zira daha star oyuncularla yeni proje yaparak daha geniş kitleye hitap etmeyi seçeceklerdir (gerçi onların da ne kadar abone getirip katkı sağladığı meçhul). Zaten bir diziyi TV'den dijitale geçirmek de bugünden yarına olabilecek bir şey değil çok fazla ayarlama gerekiyor. Kısa sürede bu geçişi yapabilen tek dizi Jet Sosyete'ydi ama onun da arkasında Gülse Birsel ve BKM gibi iki önemli güç vardı. ABD'de ulusal kanaldan dijital platforma geçen birkaç yapım oldu ama oradaki sistemler daha farklı işliyor. Sektörü az çok bildiğim için umutlanmıyorum ama bu ülkede neler neler olmuyor belki yıldızlar doğru şekilde birleşir ve mucize yaşanır çıkmadık candan ümit kesilmez. :A

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Royal_Highness
TT çalışmaları genelde işe yaramıyor olabilir ama izleyicinin ve ekibin desteğini her açıdan çok değerli buluyorum her şekilde işlerinin arkasında duruyorlar helal olsun. 👏 Buradaki alaycı yorumlara inat gerçekleşsin isterim ama maalesef hayal gibi görünüyor. Platformun yerli ayağı buna ikna olsa bile global tarafın yeşil ışık yakma ihtimali çok düşük olur zira daha star oyuncularla yeni proje yaparak daha geniş kitleye hitap etmeyi seçeceklerdir (gerçi onların da ne kadar abone getirip katkı sağladığı meçhul). Zaten bir diziyi TV'den dijitale geçirmek de bugünden yarına olabilecek bir şey değil çok fazla ayarlama gerekiyor. Kısa sürede bu geçişi yapabilen tek dizi Jet Sosyete'ydi ama onun da arkasında Gülse Birsel ve BKM gibi iki önemli güç vardı. ABD'de ulusal kanaldan dijital platforma geçen birkaç yapım da oldu ama oradaki sistemler daha farklı işliyor. Sektörü az çok bildiğim için umutlanmıyorum ama bu ülkede neler neler olmuyor belki yıldızlar doğru şekilde birleşir ve mucize yaşanır çıkmadık candan ümit kesilmez. :A
Jet Sosyete'nin avantajı BKM'ydi doğru, ama Gülse Birsel'in gücü değildi hatta bu karar onun işine geldi. Dizinin süresi kısaldı. Ama een büyük avantaj, puhutv'nin bedava olmasaydı. O dizi daha da gidebilirdi. Ama Gülse'nin (bana göre) en kötü tv/internet projesiydi. Bitirmesi mantıklı oldu.

Ben Leman'a gelirsek onun yeri Disney+'da değil. Kanalı bir yere kadar suçlayabiliriz, farklı sebeplerden dolayı, ki en büyüğü yapımdan zarar etmesi, bitirme kararını aldırttı. Fakat burada yapımcı'yı suçlamak da lazım.

NTC Medya maalesef yakın zamanda OGM'nin Star'a yaptığını yapıyor neredeyse. Son 8 dizisinin 6'sı NOW'da yayınlandı ve 2'si atv'de. TOTAL'lik dizi atv'de (Safir ve Can Borcu) ve AB/ABC1 dizileri NOW'a.

Bu dizinin AB'si başladığından beri iyi diğer gruplara göre. 2-3 kez 4 barajını geçti, bu projeyi neden Star Tv'ye transfer etmiyor ? Bu sezon Star TV AB grubunda hiç yok. Zaten adam akıllı dizisi de yok. Cumartesi'ler Star için alternatif olabilirdi. Show'da bile dikiş tutturabilirdi.

Yapımcının adam akıllı bu diziye PR yaptığını görmedik. Var da var hataları yani. Maalesef bu işleri de en iyi Ay Yapım, TIMS ve Medyapım yapıyor.

Şu an NTC için hava hoş satarsa yurt dışı 13 bölüm x 2 = 26 bölüm satacak. Yeni projelerini de yine NOW alacak.

TT çalışmaları genelde işe yaramıyor olabilir ama izleyicinin ve ekibin desteğini her açıdan çok değerli buluyorum işlerinin arkasında duruyorlar helal olsun. :bhr: Buradaki alaycı yorumlara inat gerçekleşsin isterim ama maalesef hayal gibi görünüyor. Platformun yerli ayağı buna ikna olsa bile global tarafın yeşil ışık yakma ihtimali çok düşük olur zira daha star oyuncularla yeni proje yaparak daha geniş kitleye hitap etmeyi seçeceklerdir (gerçi onların da ne kadar abone getirip katkı sağladığı meçhul). Zaten bir diziyi TV'den dijitale geçirmek de bugünden yarına olabilecek bir şey değil çok fazla ayarlama gerekiyor. Kısa sürede bu geçişi yapabilen tek dizi Jet Sosyete'ydi ama onun da arkasında Gülse Birsel ve BKM gibi iki önemli güç vardı. ABD'de ulusal kanaldan dijital platforma geçen birkaç yapım oldu ama oradaki sistemler daha farklı işliyor. Sektörü az çok bildiğim için umutlanmıyorum ama bu ülkede neler neler olmuyor belki yıldızlar doğru şekilde birleşir ve mucize yaşanır çıkmadık candan ümit kesilmez. :A
Benim de umudum yok ama sevenlerinin bu denli sahip çıkıp 75 binden fazla tweet atması çok güzel.
En azından herkese ve her şeye rağmen bazı değerlerin hâlâ yok olmadığını görmüş olduk :)

• Beğendim
Reactions: Aserat
Jet Sosyete'nin avantajı BKM'ydi doğru, ama Gülse Birsel'in gücü değildi hatta bu karar onun işine geldi. Dizinin süresi kısaldı. Ama een büyük avantaj, puhutv'nin bedava olmasaydı. O dizi daha da gidebilirdi. Ama Gülse'nin (bana göre) en kötü tv/internet projesiydi. Bitirmesi mantıklı oldu.

Ben Leman'a gelirsek onun yeri Disney+'da değil. Kanalı bir yere kadar suçlayabiliriz, farklı sebeplerden dolayı, ki en büyüğü yapımdan zarar etmesi, bitirme kararını aldırttı. Fakat burada yapımcı'yı suçlamak da lazım.

NTC Medya maalesef yakın zamanda OGM'nin Star'a yaptığını yapıyor neredeyse. Son 8 dizisinin 6'sı NOW'da yayınlandı ve 2'si atv'de. TOTAL'lik dizi atv'de (Safir ve Can Borcu) ve AB/ABC1 dizileri NOW'a.

Bu dizinin AB'si başladığından beri iyi diğer gruplara göre. 2-3 kez 4 barajını geçti, bu projeyi neden Star Tv'ye transfer etmiyor ? Bu sezon Star TV AB grubunda hiç yok. Zaten adam akıllı dizisi de yok. Cumartesi'ler Star için alternatif olabilirdi. Show'da bile dikiş tutturabilirdi.

Yapımcının adam akıllı bu diziye PR yaptığını görmedik. Var da var hataları yani. Maalesef bu işleri de en iyi Ay Yapım, TIMS ve Medyapım yapıyor.

Şu an NTC için hava hoş satarsa yurt dışı 13 bölüm x 2 = 26 bölüm satacak. Yeni projelerini de yine NOW alacak.
Günümüzde uzun zamandır diziler başka kanala transfer olma olayı artık yok. Bazen kanal izin vermiyor.

• Aynen
Reactions: Mehmet Can
Günümüzde uzun zamandır diziler başka kanala transfer olma olayı artık yok. Bazen kanal izin vermiyor.
Böyle bir şey gerçekten varsa da herşey cılkı çıkmış demektir. Dizi yapım şirketindir, eser senaristin, kanal da yapımcıya para verir yayınlamak için. Bu izin vermeme işi de nereden çıktı ? Parayı veren yayınlar abi.

Herşeyin de suyu çıkmış be birader.

Aman usta 😂 Boşver.
İki üç seveni var diye boş muhabbetler dönüyor, fragmanları sosyal medya'da çok izlenmiyor. YouTube'da bölümler bile hemen yüklenmiyor. Yapım şirketi özen göstermezken hangi kitle para vericek Ben Leman'a ?
YouTube'da bölümlerin Türkiye açık olması ya da olmamasının bu kadar abartılmasını anlamıyorum. :A