Ben 5. Sınıfta gazetecilik yaptım başlık Berkin Elvan'ın ölümüne sebep olanlar hükumet diye yazdım başlığı sözcüde gördüm ve halk tv de kanal d küçük aga reklamında akpnin reklamını gerçekle uyumlusuBariz kışkırtıcı da ondan
Ben 5. Sınıfta gazetecilik yaptım başlık Berkin Elvan'ın ölümüne sebep olanlar hükumet diye yazdım başlığı sözcüde gördüm ve halk tv de kanal d küçük aga reklamında akpnin reklamını gerçekle uyumlusuBariz kışkırtıcı da ondan
fakelere müdahale etmeyiniz diye forumda bir kural mı var ki ?pompy dizileri dokunulmazdır arkadaşlar müdahale etmeyiniz
Senin küçüklüğüne yapmadığın bir meslek yok sanırım her konuda ayrı bir mesleğin varBen 5. Sınıfta gazetecilik yaptım başlık Berkin Elvan'ın ölümüne sebep olanlar hükumet diye yazdım başlığı sözcüde gördüm ve halk tv de kanal d küçük aga reklamında akpnin reklamını gerçekle uyumlusu
gayet güzel bir başlıkBariz kışkırtıcı da ondan
ben lafa değil cinayete bakarım..bu nasıl?Bariz kışkırtıcı da ondan
arka sokaklarda gonderme yapacak berkin Elvanin ölümüne soydan Bombayla ekmek almaya çalışan cocuğu öldürecekbütün herşey dizi değil... atatürkle alakası yok bu işin öyle bişey olması imkansız....atatürkün takımı diye hiçbir şeyinden olamaz...
@kvp-medya
@Hafız
arka sokaklarda gonderme yapacak berkin Elvanin ölümüne soydan Bombayla ekmek almaya çalışan cocuğu öldürecek
tuncu polis dövmüştü bezbol sopasıyla cevherin emriyleyaparsa arka sokaklarada yazıklar olsun derim!!
tuncu polis dövmüştü bezbol sopasıyla cevherin emriyle
Oda gondermeydi Ali İsmail Korkmaz'a olan gonderme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?