Ben lafa değil infaza bakalım

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,261
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Ali ozan amir ve ekibi cenaze törende. Ekmek almaya gitmişten gaz bombasiyla vurulan ve ölen erken Selcanoglu bundan hükumet partisi suçlu cevik kuvvete emir veren rensan isler
İstanbulda Kasımpaşa asayis şubede protestoculara bezbol sopasıyla vurulur 5 kişiyle silah sıktılar polis
Toplamda 7 kisi oldu
Rensan isler beni secim benimle daima hizmet daima millet
Reklamları gören
ATaturk partisi vali adayı adayı
Hüseyin Mert
Reklamda ben lafa değil icraata bakalım reklamı
Gezi olaylarında rensan işlerin ve patronlarının dış mihrak var demesi o dış mihraklar diyen
Rensan işlerin patronları
Dedikleri dış mihraklar ABD Rusya Ukrayna brezilya Mısır Libya Cezayir Tunus dedi rensan işlerin patronları
Ardından dedikleri yerler karıştı
Kasımpaşa'dan rızun komiser
Adlı tipi tehdit eder o raporu değiştir vururuz
Ali ozan amirin ekibini arar çatışma çıkar
Cenaze torenindede çatışma çıkar Ali ozan amir ve ortağı beyza rensan isler ve adamlarını geri çevirirler
Cenaze torenininde 3 yaralı 1 nin gözü giderler
Ali ozan amir ve ekibi cevik kuvvet patronlarınızı tek tek deşifre edicem
Hüseyin mert ben lafa değil infaza bakalım reklamı doğru olur rensan işlerin patronlarının reklamı böyle olmalı
Ali ozan ve ortagi beyza amir Hükumetin desteklediği fuhuş çetesi yakalıcam
23 bolum sonu
Feslegen

konunun kenarındaki akp reklamı manidar

@pompy berk ekmek almaya giderken vurulmadi babasini açıklaması var gün boyu disardaydilar diye. gönderme olmamış araştır öyle gönderme yap

çok kötü senaryo olmuş ne neyle bağlantılı belli değil. gönderme yapacam diye senaryo mu haber bülteni mi belli değil

Böyle senaryo olmaz lütfen göndermesiz bir senaryo istiyorum...ayrıca olaya tek taraflı bakmışsın birde diğer yönden incele derim..hep bööyle tek taraflılık olmuyor ... @pompy

yine bol göndermeli bir bölüm olmuş reyiz

Böyle senaryo olmaz lütfen göndermesiz bir senaryo istiyorum...ayrıca olaya tek taraflı bakmışsın birde diğer yönden incele derim..hep bööyle tek taraflılık olmuyor ... @pompy
Arka sokaklardaki soydan hükumet Yakup Korkut
Cemal Mudur hükumetin polisi
RiZa amir hükumetin dediği bişeyi yapmadı diye cinAyet sucundan hapiste riZa amir ve ekibi halkın polisi arka sokaklarda 306 bölümünü seyretmedin herhalde
Kaybedilen bir göz kaybedilen bir can sonen hayatlar gerigelmez sokaklar temizlenmez ama o pislik seni bulur

izledim izledim ama bu konu o konuyal bir değil..sende berkin üzerinden laf açma lütfen....

pompy dizileri dokunulmazdır arkadaşlar müdahale etmeyiniz

izledim izledim ama bu konu o konuyal bir değil..sende berkin üzerinden laf açma lütfen....
universitem olayların dibindeydi ve babam muhalefet yaptı diye sponsorundan oldu Benim bütün iZledigim dizi ak parti yüzünden bitti tuttuğum takıma şike soruşturması açtı Atatürk'ün takımı diye

universitem olayların dibindeydi ve babam muhalefet yaptı diye sponsorundan oldu Benim bütün iZledigim dizi ak parti yüzünden bitti tuttuğum takıma şike soruşturması açtı Atatürk'ün takımı diye

bütün herşey dizi değil... atatürkle alakası yok bu işin öyle bişey olması imkansız....atatürkün takımı diye hiçbir şeyinden olamaz...

Eline sağlık pompy göndermeler yine çok başarılı.