Ali ozan amir ve ekibi cenaze törende. Ekmek almaya gitmişten gaz bombasiyla vurulan ve ölen erken Selcanoglu bundan hükumet partisi suçlu cevik kuvvete emir veren rensan isler
İstanbulda Kasımpaşa asayis şubede protestoculara bezbol sopasıyla vurulur 5 kişiyle silah sıktılar polis
Toplamda 7 kisi oldu
Rensan isler beni secim benimle daima hizmet daima millet
Reklamları gören
ATaturk partisi vali adayı adayı
Hüseyin Mert
Reklamda ben lafa değil icraata bakalım reklamı
Gezi olaylarında rensan işlerin ve patronlarının dış mihrak var demesi o dış mihraklar diyen
Rensan işlerin patronları
Dedikleri dış mihraklar ABD Rusya Ukrayna brezilya Mısır Libya Cezayir Tunus dedi rensan işlerin patronları
Ardından dedikleri yerler karıştı
Kasımpaşa'dan rızun komiser
Adlı tipi tehdit eder o raporu değiştir vururuz
Ali ozan amirin ekibini arar çatışma çıkar
Cenaze torenindede çatışma çıkar Ali ozan amir ve ortağı beyza rensan isler ve adamlarını geri çevirirler
Cenaze torenininde 3 yaralı 1 nin gözü giderler
Ali ozan amir ve ekibi cevik kuvvet patronlarınızı tek tek deşifre edicem
Hüseyin mert ben lafa değil infaza bakalım reklamı doğru olur rensan işlerin patronlarının reklamı böyle olmalı
Ali ozan ve ortagi beyza amir Hükumetin desteklediği fuhuş çetesi yakalıcam
23 bolum sonu
Feslegen
İstanbulda Kasımpaşa asayis şubede protestoculara bezbol sopasıyla vurulur 5 kişiyle silah sıktılar polis
Toplamda 7 kisi oldu
Rensan isler beni secim benimle daima hizmet daima millet
Reklamları gören
ATaturk partisi vali adayı adayı
Hüseyin Mert
Reklamda ben lafa değil icraata bakalım reklamı
Gezi olaylarında rensan işlerin ve patronlarının dış mihrak var demesi o dış mihraklar diyen
Rensan işlerin patronları
Dedikleri dış mihraklar ABD Rusya Ukrayna brezilya Mısır Libya Cezayir Tunus dedi rensan işlerin patronları
Ardından dedikleri yerler karıştı
Kasımpaşa'dan rızun komiser
Adlı tipi tehdit eder o raporu değiştir vururuz
Ali ozan amirin ekibini arar çatışma çıkar
Cenaze torenindede çatışma çıkar Ali ozan amir ve ortağı beyza rensan isler ve adamlarını geri çevirirler
Cenaze torenininde 3 yaralı 1 nin gözü giderler
Ali ozan amir ve ekibi cevik kuvvet patronlarınızı tek tek deşifre edicem
Hüseyin mert ben lafa değil infaza bakalım reklamı doğru olur rensan işlerin patronlarının reklamı böyle olmalı
Ali ozan ve ortagi beyza amir Hükumetin desteklediği fuhuş çetesi yakalıcam
23 bolum sonu
Feslegen