Ben Fifa 11'in Patch'ini İndirdim Yüklerken Hata Veriyor.Yardım Lütfen...

TiJuanZhi

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
26 Ekim 2010
Mesajlar
21
Reaksiyon puanı
0
Puanı
52
Konum
İstanbul
fifasorun.png


Bu Hatayı Veriyor Ne Yapmalıyım ?

İnternetteki Totemleri Denedim Olmuyor.Yok Kürek.Yok Dosya Bozuktur Cd'den At.

Şuanda Hiçbir Sitede De Bulamadım Çözümü.
 

Neferet

Emekli
Katılım
13 Ocak 2008
Mesajlar
6,243
Reaksiyon puanı
17
Puanı
259
Konum
---
panpa böyle bi durumla hiç karşılaşmadığım için nasıl bir çözüm yöntemi uygulanacağını da bilmiyorum.ama netteki old file not found hatasıyla ilgili olan şu yazıyla karşılaştım,işe yarar mı bilmiyorum:

Cevabıbı da kndim veriyim .. Merhaba arkadaşlar, dün Fifa 11 v1.01 güncellemesinin kurulumu ile ilgili fazlasıyla can sıkıntısı yaşadım, öyle ki ben gibi başka insanlarda bu sorunla oldukça uğraşmışlar. Bazı arkadaşlar gerizekâlıya anlatır gibi klasik yapılması gerekenleri söyleyip birde insanı küçük düşürücü cevaplar verse de, umulmadık bir şekilde sorun devam etti.


Evet güncelleme için oyunun kurulu olduğu dizindeki dosyaların orjinalliğinin korunması, herhangi bir yama, eklenti kurulu olmaması gerekiyor. Zaten buraya kadar bir sıkıntı yok. Şahsen ben 4-5 defa oyunu sildim tekrar yükledim fakat "Old file not found. However, a file of the same name was found. No update done since file contents do not match." hatasını almaktan kurtulamadım. Oyunu sildim kurdum crack yapmadım cd den atılması söylenen .big dosyalarını attım kaldırdım, daha neler neler 15 yıllık bilgisayar geçmişim bana ne verdiyse hepsini denedim ama banamısın demedi.

Orjinal Kaynak: bla bla bla bla

Eeee....

İnat ettim ea forumlarında yerli yabancı forumlarda sabahın ilk ışıklarına kadar dolaştım yamanın rus menşeli olduğu viruslu oldugu yalan oldugu rıvayetleri, crakler kürekler falan filan... En son oyunu sildim, bilgisayarda farklı farklı programlar la fifa ile ilgili herseyi sildim, registry'den içerisinde fifa bulunan herşeyi sildim, tekrar güncellemeyi kuruyum dedim.... sonuç yine olumsuz...

Ben artık ümidimi kesmiştim yerel saat'de sabahın 7 si olmuştu. Aklıma son olarak oyun cd si geldi, köşedeki kırtasiyeden alınan cd'ye na kadar güvenilir... Torrent üzerinden yeni bir fifa 11 buldum yabancı bir siteden, evet oda kopya fakat belki keramet onlardadır dedim. İndirmeye başladım, indirme sonunda hata veren data3.big dosyasını, arkadaşların dediği gibi oyunun kurulu oldugu dizine kopyaladım (bakın indirdiğim oyunu kurdum demiyorum, indirdiğim oyunun içinde bulunan data3.big dosyasını kopyaladım sadece) tekrar güncellemeyi denedim hatasız bir şekilde tamamladı. Yani bu kadar laf salatasının sonucu şudur, oyunun kurulumunu yaptıgınız dosyalar da bir sorun var, isterseniz yenisini indirin, isterseniz başka bir cd ile deneyin. Sonuç olarak cd ıcerısındekı dosyalar bozuksa ne yaparsanız yapın, 50 defada oyunu silip yükleseniz, bilgisayara format da atsanız sonuç değişmez...

Not: Bende takılma data3.big dosyasında oldugu için onu kopyaladım, kurulumda %21 de takılıyordum, siz kendi bilgisayarınızda kaçta takılıyorsanız orada kaldığı yerdeki dosyayı kopyalayın.. Not:Alıntıdır!!! Alın kndim çzdüm bnm sorun data0.bh deydi onu kopyaladım genelde cd nizin içinde bulunur !!!


not: bu yazıyı ben yazmadım,"içeriğindeki" hiçbir şey sorumluluğumda değil.