Ben Fero - Orman Kanunları (2019) | Albüm Kapağı ve Şarkı Listesi

dreamy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
11,948
Puanı
710
https%3A%2F%2Fimages.genius.com%2F662701ac73f594009c7574a73b556e2a.640x640x1.jpg

Rap müziğin ülkemizde yükselişte olmasında büyük pay sahibi olan Ben Fero’nun ilk albümü ‘Orman Kanunları’ 20 Şubat’ta görücüye çıkmıştı. Albüm; daha önce yayınladığı 3 2 1, Kimlerdensin ve Mahallemiz Esmer şarkılarını da bünyesinde barındırıyor.

Şarkı Listesi:

1.
3 2 1
2. Diskotek
3. Mahallemiz Esmer
4. Babafingo
5. Yaylan
6. Kimlerdensin
7. Buldum
8. Demet Akalın
9. Motivasyon
10. Biladerim İçin​

• Harika
Reactions: dreamy
  • Güldürdün
Yok artık, Demet Akalın da mı oynayacakmış? :F

Albüm ne tuttu ama ya. :D Biladerim İçin ayrı güzel, 3-2-1 ayrı güzel, Babafingo ayrı güzel, Demet Akalın ayrı güzel... :A
Forumda Ben Fero’yu seven ve dinleyen biri çıktı sonunda. Ve hiç beklemediğim bir isim. :A Mahallemiz Esmer’i de dinle onu da seversin. :bhr:

• Harika
Reactions: Yiğitt
Yaa sen git albüm cıkar şarkıların tutmasın. Saçma bi rapçi üzerinden ekstralara cık:( Pop işte böyle bitiyor:( Gideyim bi kuble mucize dinleyeyim yada herkes hak ettiğini yaşıyor:(

Edit: kıyafeti eski mi sanki daha önce görmüştm:A
Biliyordum Demet’e sallayacağını :F SAÇMA bir rapçi? ?

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
N’apıyorsan Yap aralarında en pop olanı. Esiyor da güzel bence dinlemiş miydin. :A
Evet günümüz şartarını karşilayan napıyorsan yap :X Ama klipsiz dinleyemiyorum malasef:X Bir şarkı klipsiz de dinlenmeli. Akalım mesela klip çekilmese de olur, zaten dinliyoruz:A Evet ama fazla bebek gibi... 3-5 tur atarım diyesim geliyor arada:F

• Güldürdün
Forumda Ben Fero’yu seven ve dinleyen biri çıktı sonunda. Ve hiç beklemediğim bir isim. :A Mahallemiz Esmer’i de dinle onu da seversin. :bhr:
Aslında son bir ayda dinlemeye ve sevmeye başladım diyebilirim. Kulüplerde ve şenliklerde aşırı kulağıma alıştı ve bağımlılık yaptı. Ben Fero da çok başarılı, enerjisi ayrı güzel. :bhr: Bakayım ona da.

• Harika
Evet günümüz şartarını karşilayan napıyorsan yap :X Ama klipsiz dinleyemiyorum malasef:X Bir şarkı klipsiz de dinlenmeli. Akalım mesela klip çekilmese de olur, zaten dinliyoruz:A Evet ama fazla bebek gibi... 3-5 tur atarım diyesim geliyor arada:F
Yine o eski kulaklarına rağmen haklı bir tespitte bulunman. Yıllar seni eskitemiyor. :Z @Dosi

Şimdi söyleyince hak verdim. Ama ondan öncekine vermiyorum tabii ki. :A

Aslında son bir ayda dinlemeye ve sevmeye başladım diyebilirim. Kulüplerde ve şenliklerde aşırı kulağıma alıştı ve bağımlılık yaptı. Ben Fero da çok başarılı, enerjisi ayrı güzel. :bhr: Bakayım ona da.
Baktın mı? :A

Yine o eski kulaklarına rağmen haklı bir tespitte bulunman. Yıllar seni eskitemiyor. :Z @Dosi

Şimdi söyleyince hak verdim. Ama ondan öncekine vermiyorum tabii ki. :A

Baktın mı? :A
Bu kulaklar neler duydu neler evladım:( Önceki söylediğimi yaş ilerleyince "zamanında dinleniyordu" diyerek düşüncelerini editleyeceksin:A

• Güldürdün