Ben de Özledim'in Yayın Tarihi Belli Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
a4.bp.blogspot.com__weyPyaNu5HU_UipKWxj0fmI_AAAAAAAAGDs_2tYGTqjILpw_s1600_ben_de__C3_B6zledim.jpg

Star TV'nin yeni dizisi Ben de Özledim'in yayın tarihi belli oldu!

Başrollerini Ali Atay, Serkan Keskin ve Osman Sonant'ın paylaştığı, Star TV'nin yepyeni dizisi Ben de Özledim, 25 Ekim 2013 Cuma günü, Medcezir'in hemen ardından 23.30'da yayınlanacak.

Leyla ile Mecnun'dan birçok oyuncunun yer aldığı Ben de Özledim, 25 Ekim'den itibaren her Cuma Medcezir'in hemen ardından 23.30'da yayınlanacak.​

Ekli dosyalar

• a4.bp.blogspot.com__weyPyaNu5HU_UipKWxj0fmI_AAAAAAAAGDs_2tYGTqjILpw_s1600_ben_de__C3_B6zledim.jpg
    a4.bp.blogspot.com__weyPyaNu5HU_UipKWxj0fmI_AAAAAAAAGDs_2tYGTqjILpw_s1600_ben_de__C3_B6zledim.jpg
    42.5 KB · Hit: 378
Cuma günü olması süper olmuş. :oley:
Böylece geldiğimde önce Medcezir'i sonra da Ben de Özledim'i izlerim.:X

biraz once gordum fragmanini cok guzel olmus kesin izleyeceğim zaten :ok:

Çok doğru bir karar olmuş. Ben bile izleyebilirim artık Medcezir'den sonra. :) Ayrıca dizi Medcezir etkisiyle iyi gidecektir. :)

Oya Doğan yine yanlış haber yapmaktan ödün vermemiş. :D

Cuma olması izleyici açısından iyi ama karşısında Beyaz Show olacak bu kötü. Çarşamba daha mantıklı olabilirdi.

Artık nihayet belli olmasına sevindim fakat günü ve saati beni memnun etmedi. Beyaz ile arasında tercih yapmak zorunda kalacağız. :(

Bari 23.00 falan olsaydı da Beyaz ile çok fazla çakışmasaydı. :(

Simdi ben aciyordum :D @Arslan Bey

Güzel bir secim ve saatide dogru. Iyi oranlar alacagina inaniyorum.

O Ses Türkiye'yi izliyordun demek. Kimin açtığı da önemli değil aslında. Ben açmak istiyordum dizinin tarihini ve açtım. İzleyeceğim diziyi haliyle. Medcezir ve Ben de Özledim. Cuma günlerim doldu, taştı. :)

Çarşamba olsaymış keşke. Ben Beyaz'ı bırakamam. Çarşamba A.Ş.K'tan sonra izlerdim mis gibi. :)

beyaz varken izlenmez olmasa da izlenmeyeceği belli de beyazla kitlesi çakışırsa zararlı çıkacaktır

Medcezirden sonra yayınlanması gayet doğru ve saati de çok iyi ancak saatinin avantajları oldukça da dezavantajları da var. O saatte Beyaz da yayınlanıyor olacak ve dizi bence alacağı biraz düşüğünü alır.