Ben de Özledim Tanıtım Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
23 Ekim Çarşamba akşamı Star'da başlayacak olan ve yapımcılığını Eflatun Film'in üstleneceği 'Ben de Özledim' dizisinin tanıtım fragmanı yayınlandı.

Leyla ile Mecnun ekibinin yer alacağı dizinin tanıtımı şimdiden konuşulmaya başlandı.

İşte merakla beklenen tanıtım

http://www.startv.com.tr/dizi/ben-de-ozledim

fena olmamış tanıtım öncedende dediğim gibi sosyal medyada ilgi görecek bu dizi reytinglerde çuvallar zaten starında istediği budur sosyal medyada ilgi görmesi yoksa on bir buçuktaki dizinin aldığı reyting yine az olurdu

Yeni tanıtımların daha özenle hazırlanacağından eminim, bu zaten daha çok kısa ve ön tanıtım sayılır. :)

Tanıtımda Ferdi Tayfur'un şarkısı kullanılmış. Dizinin ismi buradan esinlenme zaten bir bakıma. İlk tanıtımda geldi. Diğer tanıtım ve fragman videoları iyi olacaktır. Bu da iyi aslında. Daha iyi olabilirdi. :)

Osman Sonat'ın imajı on numara olmakla beraber daha iyi tanıtımlar bekliyoruz.:) Birde Serkan Keskin sakalları uzatmaya devam ederse Karl Marx'a doğru gider.:D

Dizinin konusunu %90 şöyle olacak. Zaten tanıtım resimlerinde Yavuz'un tarzına bakın ve Leyla The Band konserlerindeki Yavuz'un tarzına bakın bire bir tarzları. Bu dizideki temel konu İşler Güçler ile aynı olacak. Gerçek hayatları anlatılacak dizi ve müzik. :( Keşke başka bir konu olsaydı.

adam leyla ile mecnunda kitlemiz olustu geziden arkamızda rüzgar da var oh kebep iş demişler resmen. hadi işler güçler olmazsa orjinal fikir diyecek millet ama bu is taklitten öte değil. yalnız gezi rüzgarına fazla kaptirmasinlar o rüzgar adami hasta edip ortada bırakır))))