Ben Burdan Atlarım'ı Kim Kazandı?

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,577
Puanı
1,060
Show TV'nin yeni yarışması 'Ben Burdan Atlarım' erken finaliyle dün akşam ekranlara geldi! Yarışmacı ünlüler final bölümünde yapabildikleri en iyi atlamayı sergiledi.

Sunuculuğunu Tuğçe Koçak'ın yaptığı, jüri koltuğunda Armağan Çağlayan, Yasemin Soysal ve Cem Görgül'ün oturduğu yarışmayı ikinci kez 10 metre yükseklikten atlayan Önder Bekensir kazandı! Yarışmanın ikincisi Asena, üçüncüsü Tuğba Özay oldu.

Yarışma ekranlara veda etti..

tJ40GdMl1uNAZED2gIjGNbEy.jpg

Atilla Taş diye tahmin ediyordum ben. Ama Önder Bekensir'de çok iyi atladı kuleden. Tebrik ederim. :)

Dünkü atlayışını izleyemedim ama ilk haftanın aynısını yapmış sanırım. Dün onu tekrar göstermişlerdi atlayışından önce yine başarıyla yapmışsa haketmiş demektir.

Zaten atlamadan önce yaptığı konuşmada ben o hafta 1. oldum, aynı atlayışla yine 1. olurum demişti. :)

Son düzenleme:
Serkan Tanırgan kazanır diye tahmin ediyordum. :)
Serkan Tanırgan'da oyunculuğa adım atacak sanırım. O yüzden Armağan Çağlayan onun peşini bırakmaz. Başrol olmasa bile bir dizide güzel bir rol verir kesin Serkan Tanırgan'a. Ama Serkan Tanırgan'da biraz spor yapsın. Modellik yıllarında seneler geçmiş gibi... :5:

Serkan Tanırgan'da oyunculuğa adım atacak sanırım. O yüzden Armağan Çağlayan onun peşini bırakmaz. Başrol olmasa bile bir dizide güzel bir rol verir kesin Serkan Tanırgan'a. Ama Serkan Tanırgan'da biraz spor yapsın. Modellik yıllarında seneler geçmiş gibi... :5:

Oynamalı bence Furkan Palalı'dan daha yakışıklı. :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,590
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy