Ben Bu Cihana Sığmazam Kim Kimdir?/ATV

ömer karataş

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
2,764
Puanı
280
Başrollerini Oktay Kaynarca,Ebru Özkan Saban ve Pelin Akil Altan'ın Paylaştığı Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisi'nin Karakterlerinin Tanıtımları
Bir 2 kişi ve şunu diyen bir yazı 'BenBuChanaSığmazam Cihana Ben Oktay Kaynarca ÛezaviT dünyasında Ben Bu Cihana Sığmazam Ebru Özkan Saban Leyla ağabeyinin kocasını haberiyle, ağabeyi zor geçeceğini kaldığın kadere, adamın kadim bulmak başkabi' görseli olabilir

Bir 2 kişi, sakal ve şunu diyen bir yazı 'BenBuaaSigmam PelinAkil u Ben Cihana Ali Seçkiner Alıcı Kurban Baba sevdigi adamı Kurban baba, Cezayir' en güvenilir dost gelir. Derir ve öz konuşan Dördü oğlan biri beş evladı ile irçiftlikte t,cesaret ilesinir düsturudur. Cezayir döndüktensonratümçocukları Cezayir'ir fedaisi lacaklardır. Çocukları: Azame Cafer, Canberk Şamil'dir.' görseli olabilir

Bir 2 kişi ve şunu diyen bir yazı 'BenBuCihanaSığmazam Yücesoy Ben Bu Cihana Sığmazam Ragıp Savaş Atakan Teşkilatın başı Cezayir' merhum ağabeyi Yıldırım'ın eski arkadaşıdır. Kanunlara bağlı milletini seven tam bir görev adamıdır. Cezayir'in dönüşünden sonra bozulacaktır. Atakan kanundan daha büyük güçyoktur. Kanunların dışına çıkan Cezayir bile lsa kimseye' görseli olabilir

Bir 2 kişi ve şunu diyen bir yazı 'Hakan Karahan Dumrul Bey Cezayir' yakını, sırdaşı can dostudur. Hayatı, devletin bekası, mazlum arın kurtuluşu için verdiğ mücadele ile geçmiştir. Manevi Firuze'ni Cezayir'le evlenmesi sonucu Cezayir'ir kayınpederi de olmuştur. Kerem Kupacı Ethem Marna Cezayir kız kardeşi Canan'ın kocası. Dışarıdan dikkat mütevazı bir adam. Asıl mesleği muhasebecilik ancak bir gün Cezayir eniștesi olan genç adama, ları harflerden oluştuğunu söyleyen nanış ardır iliyor musun? diye sorar. 'Biliyorum diye cevaplar Ethem de. nalde insanlar datıpkırakamla rakamla gibi, sanki olmamışçasına ortadan kaybolabilirler. Değil Ethem? Evet, tıpkı dediğin kaybolabilirler. Ethem insanlar silmeyi öğrenir yani Tabi Canan asla bilmez Cezayir'in ölmediği ortaya geri dönmesine' görseli olabilir

• Harika
Reactions: Angelica
İki kadın olmasaydı belki sana verirdim ama izlemeyeceğim. Ne kadar iyi alır bilmem ama elde patlayacak bir iş olacağını düşünmüyorum.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş