'Ben Bu Cihana Sığmazam'ın 2.Sezon Oyuncu Kadrosu Belli Oldu ! | ATV

Alemdar

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,719
Puanı
610
5DDA7798-71C8-4B6E-865B-064F941E703B.jpeg

KYN Yapımevi'nin yapımcılığını üstlendiği, Oktay Kaynarca ve Ebru Özkan Saban'ın başrollerini paylaştığı, Zülküf Yücel ve Zehra Yücel'in kaleme aldığı, atv'nin Salı akşamlarının rekortmen dizisi 'Ben Bu Cihana Sığmazam' yeni sezon için gün sayıyor.

Sevilen dizi yayınlanan tanıtımlarıyla izleyicilerden güzel notlar aldı. Yeni sezonunu 12 Eylül Salı akşamı açacak olan diziye bu sezon 35'e yakın isim dahil oldu.

İşte dizinin yeni sezon kadrosu ve karakter isimleri :

Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan Saban (Leyla), İsmail Demirci (Onbeşli), Burak Çelik (Ateş), Ragıp Savaş (Atakan), Levent Özdilek (Erman), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Mina Derman (Suna), Burak Altay (Habip), Cem Uçan (Musa Tazıyev), Kemal Başar (Mişon), Erol Ozan Ayhan (Vedat), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), Serhat Nalbantoğlu (Müfit Söylemez), Gökhan Bekletenler (Süslü Nihat), Bahtiyar Engin (Eşref Sandıkçıoğlu), Yüksel Ünal (Malkaralı), Galip Erdal (Adnan), Oya İloğulları (Havva), Ali Berge (Dursun), Aykut Yılmaz (Halil), Bensu Begoviç (Raziye), Öner Aras (Soysal), Berfe Sancak (Elif), Ahmet Yıldırım (Cafer Kurban), Tanıl Yöntem (Canberk Kurban), Bora Koçak (Ferman), Reşit Berker Enhoş (Koslu Cevat), Bahar Gençalp (Erçin), Erdal Hanedar (Zeydan), Canan Kılıç (Müjde Söylemez), Cem Cesur (Demir), ve Adnan Biricik (Cancal Ağa), Zeynep Eronat (Cemile), Ayşenil Şamlıoğlu (Hafize).

'Ben Bu Cihana Sığmazam' yeni sezon bölümleri 12 Eylül'den itibaren her Salı atv'de !

Üzgünüm ama vericek :) EDHO kitleyi yavaş yavaş kendine çekiyor transferlerle, şimdi sıra onları tutmakta, ki bu sezon hikaye güzel görünüyor.
aynen bencede isteneni verecek edho da ki gibi bir masa yani dayılar diye bir masa oluşturuldu hem yeni gelen senaristler kaçak gibi bir dizi yazmışlardı bbcs'i de iyi yazacaklarını düşünüyorum