Ben Bitti Demeden Bitmez-Son Sahne

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Efsane dizi Kurtlar Vadisi'nde son yılların en bomba bölümü
ve mükemmel ötesi son
sadece izleyin

arabadan inme sahnesinde yüzünü göstermeden dizi biticek diye çok korktum öyle birşey yapsalardı kalbim dururdu vlla oan

arabadan inme sahnesinde yüzünü göstermeden dizi biticek diye çok korktum öyle birşey yapsalardı kalbim dururdu vlla oan
aynen valla orda bitecek diye harbi korktum devam edince bi oh çektim
evdeki herkes burda bitecek dedi bitmedi helal pana be helal olsun kurtlar vadisi

aynen valla orda bitecek diye harbi korktum devam edince bi oh çektim
evdeki herkes burda bitecek dedi bitmedi helal pana be helal olsun kurtlar vadisi
ne güzel sizin ev halkı izlediği için sanslısın babam oktay çıktıktan sonra brakmıştı annemde eski vadiyi finale kadar izleyip pusuya bakmadı bir ben kaldım hala devam eden oyüzden televizyondan izleyemiyorum artık geçen yılla bu yılı sadece 2-3 kere bakabilmişimdir tvden babam basket yada maç buluyor sürekli
netten izlemek zorunda kalıyorum 🙂

kötü ve ender yaşanan durumlardan biri genelde evin reisi vadi izler her evde

bizde herkes izliyo ya kardeşlerim babam annem kaçmaz

kötü ve ender yaşanan durumlardan biri genelde evin reisi vadi izler her evde

bizde herkes izliyo ya kardeşlerim babam annem kaçmaz
eskiden bizim burada öyleydi ama pusuya bakmıyorlar perşembe günleride basket koyuyorlar sürekli televizyona zaten babamın futbolu basketi bitmiyor misafirleride topluyor eve kovacam gitsinler kahveye

eskiden bizim burada öyleydi ama pusuya bakmıyorlar perşembe günleride basket koyuyorlar sürekli televizyona zaten babamın futbolu basketi bitmiyor misafirleride topluyor eve kovacam gitsinler kahveye
kahvede vadi izlerler basket maçı izleyeni de döverler söylim bırak evde izlesin

Polat Ne Diyorsa O
Ben Bitti demeden bitmez!