aynen valla orda bitecek diye harbi korktum devam edince bi oh çektimarabadan inme sahnesinde yüzünü göstermeden dizi biticek diye çok korktum öyle birşey yapsalardı kalbim dururdu vlla oan
ne güzel sizin ev halkı izlediği için sanslısın babam oktay çıktıktan sonra brakmıştı annemde eski vadiyi finale kadar izleyip pusuya bakmadı bir ben kaldım hala devam eden oyüzden televizyondan izleyemiyorum artık geçen yılla bu yılı sadece 2-3 kere bakabilmişimdir tvden babam basket yada maç buluyor sürekliaynen valla orda bitecek diye harbi korktum devam edince bi oh çektimevdeki herkes burda bitecek dedi bitmedi helal pana be helal olsun kurtlar vadisi
kötü ve ender yaşanan durumlardan biri genelde evin reisi vadi izler her evdene güzel sizin ev halkı izlediği için sanslısın babam oktay çıktıktan sonra brakmıştı annemde eski vadiyi finale kadar izleyip pusuya bakmadı bir ben kaldım hala devam eden oyüzden televizyondan izleyemiyorum artık geçen yılla bu yılı sadece 2-3 kere bakabilmişimdir tvden babam basket yada maç buluyor süreklinetten izlemek zorunda kalıyorum 🙂
eskiden bizim burada öyleydi ama pusuya bakmıyorlar perşembe günleride basket koyuyorlar sürekli televizyona zaten babamın futbolu basketi bitmiyor misafirleride topluyor eve kovacam gitsinler kahveyekötü ve ender yaşanan durumlardan biri genelde evin reisi vadi izler her evde
bizde herkes izliyo ya kardeşlerim babam annem kaçmaz
kahvede vadi izlerler basket maçı izleyeni de döverler söylim bırak evde izlesineskiden bizim burada öyleydi ama pusuya bakmıyorlar perşembe günleride basket koyuyorlar sürekli televizyona zaten babamın futbolu basketi bitmiyor misafirleride topluyor eve kovacam gitsinler kahveye
aga bu sahne tarihe geçmiştir 13.03.2014Polat Ne Diyorsa O
Ben Bitti demeden bitmez!
Ben konuyu bu saatde gördüm,hiç haber vermiyorsun?aga bu sahne tarihe geçmiştir 13.03.2014
uzun süre unutulmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?