Ben Bilmem Eşim Bilir'e RTÜK'ten Yeni Ceza!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,379
Puanı
1,060
thumbnail_1415135275-jpg.41350

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK)'de Kanal D'nin sevilen programına yeni bir ceza geldi.

İlker Ayrık'ın sunumu ile yıllardır ekranda olan sevilen yarışma programında ki bazı oyunlar topluma kötü örnek oluşturabileceği için RTÜK tarafından uyarı ve caza aldı. Daha önce 2 kez ceza kesilen programa bu sefer ise ''yayınlar toplumun milli ve manevi değerlerine, genel ahlaka ve ailenin korunması ilkesine aykırı olamaz'' ibaresinin ihlali sebebi ile oldu. Bu ihale sebep olan olay ise erkek yarışmacıların eşlerinin ya da sevgililerinin önünde başka bayanlar ile dans etmesi ve yarışma gereği genç bayanlara ayakkabı giydirmesi topluma aldatmaya meyillendirdiği düşüncesi ile işlem gördü.
Daha önce dansöze para yapıştırma sebebi ile 200 bin TL, 'Beni başkasıyla hayal et' sözüne 502 bin TL ceza kesilirken 3. ceza ise geçmiş ayda kazanılan reklam gelirlerinin %1 yani 410 bin TL para cezasına karar verildi.

Kaç yıldır oynanıyor zaten, şimdi mi ceza vermek akıllarına geldi? RTÜK'ün saçmalıkları işte...

ayyy bu programda değilmiydi

bir kadın kocasına diyorki beni başka erkeklerle düşün kocacığım başka erkeklerle düşün şuan beni diye

başka bir kadında kocasına diyorki minicik bir etek var altımda ve heryerim ortada her yerimin açık ortada olduğunu düşün diyor

ayy bu yarışmayı hala ciddi şekilde izleyen varmı acaba zaten 2-3 kişi haric hepsi ajans oyuncuları bunları googlede youtubede aratın çoğu karı koca diye gelenler çiftler gerçek hayatta bekarlar ajans oyuncuları falanlar ve o kadınlara o terbiyesiz lafları program yöneticileri ezberlediyor böyle böyle söyliceksin diyor hepsi planlanmış şeyler karı koca ları aldatmaya yönlendirmeye amaçlı bir program bu :ppp::ppp::ppp:

Aslında haklılar kadın-erkek eşitliğine aykırı ni durum bu.Erkek başka kadına ayakkabı giydiriyor.Tersini düşünebilirmisiniz bayan başka bir erkeğe bunun benzeri bir şery yapsın.İlker Ayrık`ın gözünü morartırdı erkek yarışmacıları her halde.RTÜK bazen sadece kurala göre gereksiz cezalar verse de bu cezada çok haklılar bence.

Çoğu zaman RTÜK'e hak vermem ama bu sefer RTÜK'ün cezasını çok doğru buldum..

Kanal zaten batıyor Rtük de cezaları dayıyor. :F

Program aşırı itici, cezayı haketmiş. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy