- Reaksiyon puanı
- 13,173
- Puanı
- 1,059
Daha öncede Fear Factorta tanışan yarışmacılara kurmaca tanışma hikayeleriyle katıldığı "Ben Bilmem Eşim bilir"de yine ilginç bir olay olmuş. Alında bu "skandal" vari sözler bu programda sık sık yaşanır oldu! Daha önce buna benzer programın haber olmasına yönelik reklam kokan "skandal" bir sözü neşe erbek ajansına kayıtlı Hande Kaymaz, "Beni başkalarıyla birlikte düşün kocacığım" diyerek yapmıştı şimdi ise Yüksel Aytuğ başka "skandal" sözü yakalmış. Yüksel Beyin bu olayla ilgili yazısı şöyle :
Ben bilmem, Allah bilir!
Aman ki ne aman? Bu reyting yarışı insanları iyice yoldan çıkardı.
Sanırım Mayalar, televizyon sektörünün gelip dayanacağı son noktayı gördükleri için kıyamet günü olarak 21 Aralık 2012'yi göstermişler. İşte başımıza taş yağacağının alametleri:
Kanal D'deki Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasında, eşleri, kocalarını 'aşka getirmek' için sözde 'motivasyon sağlayıcı' cümleler kuruyorlar. Hanımlar, eşlerini sinirlendirip güçlerini artırmak niyetindeler. Genç kadın, bilek güreşinde eşini 'gaza getirmek için' diyor ki, "Aşkım düşün ki benim üzerimde mini etek var, her yerim meydanda..." Gelin görün ki, motivasyon ters tepiyor.
Adamcağız "Herkesin içinde mini eteğim var, her yerim ortada, benim için sevgilim, benim için" diye yırtınan eşi yüzünden darmadağın olup yeniliyor.
Ben bilmem, Allah bilir!
Aman ki ne aman? Bu reyting yarışı insanları iyice yoldan çıkardı.
Sanırım Mayalar, televizyon sektörünün gelip dayanacağı son noktayı gördükleri için kıyamet günü olarak 21 Aralık 2012'yi göstermişler. İşte başımıza taş yağacağının alametleri:
Kanal D'deki Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasında, eşleri, kocalarını 'aşka getirmek' için sözde 'motivasyon sağlayıcı' cümleler kuruyorlar. Hanımlar, eşlerini sinirlendirip güçlerini artırmak niyetindeler. Genç kadın, bilek güreşinde eşini 'gaza getirmek için' diyor ki, "Aşkım düşün ki benim üzerimde mini etek var, her yerim meydanda..." Gelin görün ki, motivasyon ters tepiyor.
Adamcağız "Herkesin içinde mini eteğim var, her yerim ortada, benim için sevgilim, benim için" diye yırtınan eşi yüzünden darmadağın olup yeniliyor.