Ben Bilmem Eşim Bilirde Reklam Kokan Haraketler !

destere deyince baktım fox için son hafta iki lehine haber yapmısım bırtane show için de yapmısım . 1tane atv lehine 1tane trt lehine star lehine 5-6 tane star alehıne çok defa ,atv lehine 3-4 kere show tv alehıne çok defa kanal d alehıne bir defa haber yapmısım durum ortada
)) fox alehıne hiç

Fear Factor'a cıkıp sonra buraya cıkanda vardi.Onlarda ajansti...Neden o zaman gundeme gelmedi BBEB'nin ajans yaptiği? Hangi insan oğlu topuklu ayakkabı giyer kendini rezil eder?(bunu bi yerde daha demiştim... dejavu oldum bi an
)

Yemekteyiz'e cıkanlarda ajans...Esra cıkan bi kaç kişilerde ajans...Sen başvurmaz ben başvurmazsam bu programlar nerden bulacak milleti? Tabiki de ajanstan...Tek gerçek yarişmaci var ne götürebilirsem götüreyim mantiğiyla yarişmaya katılanlar bir tek KMOİ'de...Onlar gerçektir gerisi yalan dolan...

Sen bu mesajı yazmadan onaylamıştım konuyu zaten.

gördüm .. sagol

- - - Ekleme - - -

facer factorden sonrada haber oldu ama şimdi pek sitede haber olmaadı yarın olmasını bekliyorum
))

yaptığımız haberler burda begenılmıyor ama başka siteler cumburlop yapıyor. nedense
) illa başka sitelerin almasımi gerekiyor haberi yahuu
ana sayfaya çıkmak için

Ben Bilmem Eşim Bilir

yaptığımız haberler burda begenılmıyor ama başka siteler cumburlop yapıyor. nedense
) illa başka sitelerin almasımi gerekiyor haberi yahuu
ana sayfaya çıkmak için

Ben Bilmem Eşim Bilir

<böyle iddialarda bulununuyorsun sonra aklıma turlu turlu soru gelıyor
O sitede çalişiyormusun? Herhangi bi bağlantin var mı(B)

<böyle iddialarda bulununuyorsun sonra aklıma turlu turlu soru gelıyor
O sitede çalişiyormusun? Herhangi bi bağlantin var mı(B)

ciddi ciddi soruyon mu
)) ciddi soruyorsan ne işim olur ya
) o sitede bir ksç köşe yazarı var dışardan çalışan

<böyle class="inlineimg" title="Ffff" alt="" border="0" src="https://fav10.net/images/kirsch/smilies/ffff.gif"
O sitede çalişiyormusun? Herhangi bi bağlantin var mı(B)</böyle>

Birçok site burayi takip ediyor ve bizim haberlerimizi kendi haberlerine dönüstürerek yayinliyorlar..

ciddi ciddi soruyon mu
)) ciddi soruyorsan ne işim olur ya
) o sitede bir ksç köşe yazarı var dışardan çalışan
Ne bilem bi arkadaşin olarabilir al haber yap diyebilirsin 😛 Sende artık haberlerine "Özel" bişeyler yap

- - - Ekleme - - -

Birçok site burayi takip ediyor ve bizim haberlerimizi kendi haberlerine dönüstürerek yayinliyorlar..
Forumu kitliyeceksin misafire bak bakalım alabiliyor mu o zaman...Perdeyi açık bırakırsan herkes camdan içeri bakar tabi

bu haber beyazsoy açmadan önce habertürkün sitesinde vardı zaten

bu haber beyazsoy açmadan önce habertürkün sitesinde vardı zaten

ben orda görmedim sen diyince baktım .. sanırım okumadın bu sayfadaki haberi . ben daha önce çıkmış haberi ekleyerek, programın sürekli ajanslardan kişler aldığını kolpa haberler ve program yaptığını böyle kendi reklamını yaptığında bahsediyorum

Yine kopyalayanlar olur