Konu kopya olduğu için onaylanmadı, bilgilendireyim dedim.
konusu neymiş ben onu düzenlerim my yi kötülüyorsa gene okları beyazsoya
çevirtirim haberde
Konu kopya olduğu için onaylanmadı, bilgilendireyim dedim.
konusu neymiş ben onu düzenlerim my yi kötülüyorsa gene okları beyazsoya
çevirtirim haberde
Sen açmazsın, Muhteşem'i vuruyor haber.
Sen açmazsın, Muhteşem'i vuruyor haber.
konuyu düzelttim yeni bilgiler ekledim açarsan sevinirim özel haber olarak aç video ekleyecem sonrraKonu kopya olduğu için onaylanmadı, bilgilendireyim dedim.
konuyu düzelttim yeni bilgiler ekledim açarsan sevinirim özel haber olarak aç video ekleyecem sonrra
Sen bu mesajı yazmadan onaylamıştım konuyu zaten.
Fear Factor'a cıkıp sonra buraya cıkanda vardi.Onlarda ajansti...Neden o zaman gundeme gelmedi BBEB'nin ajans yaptiği? Hangi insan oğlu topuklu ayakkabı giyer kendini rezil eder?(bunu bi yerde daha demiştim... dejavu oldum bi an)
Yemekteyiz'e cıkanlarda ajans...Esra cıkan bi kaç kişilerde ajans...Sen başvurmaz ben başvurmazsam bu programlar nerden bulacak milleti? Tabiki de ajanstan...Tek gerçek yarişmaci var ne götürebilirsem götüreyim mantiğiyla yarişmaya katılanlar bir tek KMOİ'de...Onlar gerçektir gerisi yalan dolan...
yaptığımız haberler burda begenılmıyor ama başka siteler cumburlop yapıyor. nedense) illa başka sitelerin almasımi gerekiyor haberi yahuu
ana sayfaya çıkmak için
Ben Bilmem Eşim Bilir
<böyle iddialarda bulununuyorsun sonra aklıma turlu turlu soru gelıyorO sitede çalişiyormusun? Herhangi bi bağlantin var mı(B)
<böyle class="inlineimg" title="Ffff" alt="" border="0" src="https://fav10.net/images/kirsch/smilies/ffff.gif"O sitede çalişiyormusun? Herhangi bi bağlantin var mı(B)</böyle>
Ne bilem bi arkadaşin olarabilir al haber yap diyebilirsin 😛 Sende artık haberlerine "Özel" bişeyler yapciddi ciddi soruyon mu)) ciddi soruyorsan ne işim olur ya) o sitede bir ksç köşe yazarı var dışardan çalışan
Forumu kitliyeceksin misafire bak bakalım alabiliyor mu o zaman...Perdeyi açık bırakırsan herkes camdan içeri bakar tabi
Birçok site burayi takip ediyor ve bizim haberlerimizi kendi haberlerine dönüstürerek yayinliyorlar..
bu haber beyazsoy açmadan önce habertürkün sitesinde vardı zaten
Ne bilem bi arkadaşin olarabilir al haber yap diyebilirsin 😛 Sende artık haberlerine "Özel" bişeyler yap
- - - Ekleme - - -
Forumu kitliyeceksin misafire bak bakalım alabiliyor mu o zaman...Perdeyi açık bırakırsan herkes camdan içeri bakar tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?